Srácok, nektek mi a véleményetek erről?
Mi a véleményetek arról, ha egy lány 16 évesen még szűz és még nem volt barátja, mert tipikusan az az Igazira várós típus ? Na meg szerintetek is ez a ‘normális‘ ?
Tudom, hogy mostanában a fiúk többsége inkább tapasztalt nővel kezd, mert arra nem kell annyira odafigyelni stb.
Én legalábbis ezt hallottamm. Nektek, vélemény ? Kezdenétek ilyen lánnyal ? (Visszajelzések alapján a lány csinos, szép - szóval nem egóból mondom :P )
milyen haverod ?....
hát nekem már nem adod be h jófej vagy meg normális, már bocs...
a török srácnak meg megvolt rá az oka, hogy ezt mondja...nem közölte, hogy mi, de ezek szerint jobb emberismerő mint én.
ha ennyire érdekel, 20 éves. (y)
Dani, ne mond, hogy nem emlékszel. Láttam a "beszélgetést".
Am jófej vagyok sokak szerint, aztán lehet igazad van :D De az arány nem ezt bizonyítja :P
Amilyenek velem, énis olyan vagyok másokkal.
De amikor ez a srác leírt engem, akkor tudtommal még veled is jófej voltam, és nem volt célom megváltozni, de a srác miatt sikerül.
Egyébként énis jó emberismerő vagyok, és nemtudom emlékszel-e, de még a beszélgetésünk elött itt volt egy kommentem, ahol már írtam a 20 évet, mégha nemis konkrétan rá.
milyen dani ? Miről beszélsz ?
Hát sajnálom. Irtam, h én tiszteletben tartom a kérését, ezen nem kívánok tovabb “vitatkozni“ .
Sry de nem igazán értem ezt most... mi az h irtad a 20 évet ? Hogy jön ez most ide ? ....
Te nagyon sötét vagy.
Jó, ezt eddíg is tudtam, de, hogy ennyire? :O
Nem terveztem folytatni, de Te még a születésnapomon is provokálsz az üzikkel.
Mutattam ezt a beszélgetést + mondtam a sztorit barátnőmnek meg pár havernak. Hát jót nevettünk rajtad, és a Török srácon :D
Mondom, pont összeilletek. 2 agyilag zokni.
De ha ennyire oda vagy érte, inkább menjetek szobára... -.-"
Apropó, ő most a pasid?
Mert nekem azt mondtad csak barát, másnak meg, hogy van pasid.
Akkor hogyan is van?
Látom kamuzni azt tudsz, na ennyit rólad.
honnan a f@szomból tudjam h születésnapod van és mégis kit érdekel?!?!?!
ne sötétezzél engem meg b.szki, te vagy az, aki sötét.
Ezesetben örülök, hogy lett egy jó napotok b@zdmeg és röhögtetek egy jót...ez legyen a legnagyobb örömötök.
bár inkább magadon röhöghetnél, amekkora lúzer vagy:D.
Elmondtam, hogy hagyd ki Őt ebből az egészből, de mindig felhozod... ennyi a felfogásod látom. o.O
És ezt is, nehogy üzibe írd, nem, neked meg kell osztani a nyilvánossággal, hogy mit gondolsz.
Kamuzni meg nem szoktam. ;) Képzeld, azóta már a pasim lett, ezért irtam azt az iq bajnok haverodnak - már ha egyről beszélünk.
Neked se csak barátot írtam, irtam, hogy több... de ne zavarjon.
És emiatt meg ne aggódj, megyünk majd szobára. ;) (Y)
Grat :)
Tényleg... gratulálok :D
Visszaszívom, amit az elöbb mondtam :)
Bocs minden hülyeségért, amit írtam...
Kívánom, hogy legyetek sokáig együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!