Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év körüli srácok, mit gondoltok erről, jelezhetek így neki?
Van egy fiú akibe kb fél éve beleszerettem. Szoktunk találkozni úgy kéthetenként, mert az egész családjával jóban vagyunk. Na szóval a lényegre térek, nem tudom, hogy hogy jelezhetném neki, hogy nagyon bejön nekem, és ugye van a facebook na ott ki tett egy ilyet:
" víz: ellenség :(
cola: barát ^^
burn: szex ^.^
kávé: szerelem
vodka: csókolozás :)
Na mit iszunk?:DD üzibe!! "
Írhatnám neki a kávét(szerelmet)? Vagy ez nem jó ötlet?
Ha így nem akkor máshogy, hogy jelezhetném neki, hogy én többet érzek barátságnál?
Kérlek írjatok normális válaszokat, és nem, nem csak a neten élek! :)
Ezeknél a fészbúkos kiirogatós dedós hülyeségeknél esküszöm neked nincs gázabb dolog a világon!
Ha rám hallgatsz inkább elmondod neki személyesen, egy megfelelőbb pillanatban, az jóval emberibb dolog.
Szerintem a facebookot ki lehetne hagyni az egész játékból, mert úgyis 2 hetente találkoztok, akkor miért nem mozdulsz rá?
Bármit írsz neki (kivéve víz és cola), tudni fogja, hogy több számodra barátnál. ilyen egyszerű.
Remélem hamar kinövöd ezt a facebook-on jelölgetős, kétértelműen írogatós korszakodat, mert vannak egyszerűbb módjai is az ismerkedésnek. Érdemes azokat gyakorolni.
Én visszaírnám, hogy tablettás bort b.meg. Ne erre mit lépsz?
Szánalmas ez az egész f.szbúkra való írogatás, ráadásul milyen gagyi a nagy része.
Ha kell valami, akkor menj oda és közöld vele, hogy mi a helyzet, ne ilyen infantilis szarokkal járasd le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!