Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na srácok erről mit gondoltok?
2011. aug. 30. 10:07
3/16 anonim válasza:
ezen akkor is jót röhögtem, mikor először láttam.
Csak keményen, sziszaaa XD
Megkapta a sziszaaa :D
4/16 anonim válasza:
Ezt kéne mindegyik magamutogatós fas zcibálóval csinálni!! Csak így tovább :D
5/16 anonim válasza:
f@szcibáló retkes buzeráns tajnigger. Miért illegetik ezek magukat a sztrádán?
Fúj de utálom az ilyen szélsőségesen liberális eszméket.
6/16 anonim válasza:
én lány vagyok, de jót röhögtem rajta :'D
7/16 A kérdező kommentje:
Örülök hogy tetszett a vidi. :)
2011. aug. 30. 11:03
8/16 anonim válasza:
köszi, ez így suli után feldobta a kedvemet :D
9/16 anonim válasza:
Azt ,h ezt a kurv* videót fel dobta ide a gy.k.-re már 1 kiba*zott homofób azt mondom amit akkor neki is tényleg gáz ,h így feltünősködnek ,de sajnálom csórikám senkinek nem kivánom a halálát akinek ez tetszik az érzelmileglabilis kiszámíthatatlan lelkiállapotú egyed ..csak ezt akartam pá 21/F
10/16 anonim válasza:
ja meg azt ,h szánalmasok vagytok mind még a csaj beíró is !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!