Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mit gondoltok az olyan csajokról akik minden buliban isznak de nem annyit, hogy bármilyen hülyeséget is csináljanak csak jól érzik magukat s látszik h kicssit becsiccsentettek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 19:23
1/12 anonim válasza:
nekem nem nagyon jönnek azok be (:
2/12 anonim válasza:
Hogyha mértékkel iszik ,hogy jól érzi magát ,de nem smárol mindenkivel nem megy ki minden 3. emberrel wc be akkor ok
3/12 anonim válasza:
Azt, h eleve ismerem a nők becsiccsentését.
Hulla részeg, állni nem bír a lábán, de ő csak becsiccsentett.
Aztá ő nem is csinált semmi hülyeséget, nah persze...
Mikor meg ezeket felhozod akkor meg rögtön megy a hiszti...
Szal nekem se jön e.
4/12 anonim válasza:
könnyű rávenni őket, hogy rábukjanak a répára. Szóval szeretjük őket
5/12 anonim válasza:
Eleve elítélem az ivást... ha igazán jó a társaság, akkor fölösleges. Ha kicsit becsiccsentesz csak, akkor is már leszel, mint aki valójában vagy, én pedig az igazi énjét szeretném szeretni a lánynak, nem azt, amit az alkohol és a környezetének az elvárásai kihoznak belőle.
Sajnos az is tény, hogy valóban könnyebb őket rávenni akármire (pont emiatt az oldottság miatt, ami nem csak a kedvre, de a gátlásokra is vonatkozik). Értelmes fiúnál ez is negatívum. Persze, aki csak dugni akar, annál előny...
7/12 anonim válasza:
Kortól és nemtől függetlenül szánalmas, aki leissza magát és még büszke is rá. Az ilyen ribancok szoktak félrekefélni, aztán azzal takaróznak, hogy "dehát én részeg voltam, nem tehetek róla"
8/12 anonim válasza:
Kulturált alkoholfogyasztásnak tartom.
9/12 anonim válasza:
és mit gondoltok azokrol a fiukrol, akik a nöknek még ilyen állapotukban sem kellenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!