Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves vagyok, mire számíthat...

23 éves vagyok, mire számíthatok még?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy csúnya fiú, de soha nem jön össze szűzen fogok meghalni úgy érzem. és az a baj hogy így még az élet kedvem is elmegy. ne gyertek azzal hogy ez önsajnáltatás meg nyafkázás, nem vagytok a helyemben nem tudjátok milyen rossz ez nekem.. az ágyból sincs már kedvem reggelente kiszállni. prostihoz nem megyek..

2013. márc. 3. 20:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Én nem is merek próbálkozni igazából. Elég ezt a fórumot is olvasni, hogy mennyi mindenki járt pórul a szüzessége miatt, így elmegy az ember bátorsága és kedve az egésztől...
2013. márc. 3. 23:34
 32/38 anonim ***** válasza:
Egyszerűen muszáj rejtenem a nőkhöz való vonzalmamat, mert ha kiderül a tapasztalatlanságom, márpedig kiderülne, sírva röhögnének rajtam, és meg lennék alázva.
2013. márc. 3. 23:35
 33/38 anonim ***** válasza:

Én is 20 év feletti szűz vagyok, csak én lány. A fiuknak szerintem annyiból nehezebb dolguk van hogy nekik kell kezdeményezni, megszólítani a lányokat... Viszont ez előny is mivel így nagyobb az esélyed hogy párt találj magadnak, mert tudsz tenni az ügy érdekében, míg én csak várhatom, hogy megszólítson valaki....

Elég sok a 20 év feletti szűz lány is ugyanúgy mint fiú, szóval náluk szerintem van esélyed. Nem az olyan lányokat kell kiszemelni akik kihívóak, plázacicák stb.. hanem a szerényebb, visszahúzódó lányokat!

Meg tényleg így van hogy nincs rádírva, hogy szűz vagy, ezen nem kell görcsölni.

Szóval merj kezdeményezni!!! :)

22/L

2013. márc. 4. 08:13
 34/38 anonim ***** válasza:

irtad hogy estire jársz és 40 éves nők vannak.

Dudd meg az egyiket !!!

ők a legjobbak.

2013. márc. 4. 09:09
 35/38 anonim ***** válasza:
Mire? Még több szenvedésre. az egész élet egy nagy szenvedés. Örülj hogy nem hullámzik.
2013. márc. 4. 14:14
 36/38 anonim ***** válasza:
Hogy a f.szomba derülne már ki, hogy szűz vagy??? Ezerszer leírták már, hogy szűz srác is lehet ügyes az ágyban és egy tapasztaltabb is lehet béna. Csak a kifogásokat keresed gépiesen, ahelyett, hogy beismernéd, hogy rosszul látod a dolgokat és változtatnál a helyzeteden. Nézd meg a 40 éves szűz című filmet, az a jövőd, csak happy end nélkül, ha így folytatod.
2013. márc. 4. 16:49
 37/38 anonim ***** válasza:
49%

"elég ezt a forumot olvasgatni" Jaj hagyjuk már, azt ne mondja már, hogy ő amúgy mr.perfect akinek egyetlen hibája, hogy amikor már a csajnak már a nadrágja is átázott annyira benedvesedett ő közli vele.

"Várj, ez így nem helyes!" "???" "Nem, ez nem megy, el kell mondanom, a becsületem így kívánja""mi?" "Nagyon örülök hogy leakarsz feküdni velem, de, én, szűz vagyok, még sose voltam lánnyal.. sajnálom" "AAA MICSODA!! TAKARODJ INNEN HAZUG SZEMÉTLÁDA!!! SOHA TÖBBÉ NE KERÜLJ A SZEMEM ELÉ!!"

Szóval hagyjuk már. EZ a sok depressziós **** esküszöm én lövöm fejbe mindjárt magam mert olvasni is rossz, éés nem azért mert ó jaj milyen szomorú hanem mert egyes emberek olyan nem is tudom hogy tudják megfogalmazni, hogy az hihetetlen. Komolyan mint valami 2 éves. Meg állkapcsokat tőröget de nem mer leszólítani egy csajt,, áhh jó ennyi elég is

2013. márc. 4. 17:15
 38/38 anonim válasza:
Gondolom te csak csorgatod a nyálad a jó nők után de mindegyik körberöhög! :)
2013. márc. 5. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!