23 éves vagyok, mire számíthatok még?
Én is 20 év feletti szűz vagyok, csak én lány. A fiuknak szerintem annyiból nehezebb dolguk van hogy nekik kell kezdeményezni, megszólítani a lányokat... Viszont ez előny is mivel így nagyobb az esélyed hogy párt találj magadnak, mert tudsz tenni az ügy érdekében, míg én csak várhatom, hogy megszólítson valaki....
Elég sok a 20 év feletti szűz lány is ugyanúgy mint fiú, szóval náluk szerintem van esélyed. Nem az olyan lányokat kell kiszemelni akik kihívóak, plázacicák stb.. hanem a szerényebb, visszahúzódó lányokat!
Meg tényleg így van hogy nincs rádírva, hogy szűz vagy, ezen nem kell görcsölni.
Szóval merj kezdeményezni!!! :)
22/L
irtad hogy estire jársz és 40 éves nők vannak.
Dudd meg az egyiket !!!
ők a legjobbak.
"elég ezt a forumot olvasgatni" Jaj hagyjuk már, azt ne mondja már, hogy ő amúgy mr.perfect akinek egyetlen hibája, hogy amikor már a csajnak már a nadrágja is átázott annyira benedvesedett ő közli vele.
"Várj, ez így nem helyes!" "???" "Nem, ez nem megy, el kell mondanom, a becsületem így kívánja""mi?" "Nagyon örülök hogy leakarsz feküdni velem, de, én, szűz vagyok, még sose voltam lánnyal.. sajnálom" "AAA MICSODA!! TAKARODJ INNEN HAZUG SZEMÉTLÁDA!!! SOHA TÖBBÉ NE KERÜLJ A SZEMEM ELÉ!!"
Szóval hagyjuk már. EZ a sok depressziós **** esküszöm én lövöm fejbe mindjárt magam mert olvasni is rossz, éés nem azért mert ó jaj milyen szomorú hanem mert egyes emberek olyan nem is tudom hogy tudják megfogalmazni, hogy az hihetetlen. Komolyan mint valami 2 éves. Meg állkapcsokat tőröget de nem mer leszólítani egy csajt,, áhh jó ennyi elég is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!