Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves vagyok, mire számíthat...

23 éves vagyok, mire számíthatok még?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy csúnya fiú, de soha nem jön össze szűzen fogok meghalni úgy érzem. és az a baj hogy így még az élet kedvem is elmegy. ne gyertek azzal hogy ez önsajnáltatás meg nyafkázás, nem vagytok a helyemben nem tudjátok milyen rossz ez nekem.. az ágyból sincs már kedvem reggelente kiszállni. prostihoz nem megyek..

2013. márc. 3. 20:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
66%
Hogy 24 leszel jövőre, és egyre rosszabb lesz a helyzet XD
2013. márc. 3. 20:47
 2/38 anonim ***** válasza:
Akkor milyen választ szeretnél olvasni, mond kérlek, és azt írjuk.
2013. márc. 3. 20:49
 3/38 anonim ***** válasza:
71%
Még egy-két év, és leszárad a pö.csöd.
2013. márc. 3. 20:49
 4/38 anonim ***** válasza:

nem ez a gondom, de értem ezt a helyzetet, sajnálom

szedd össze Magadat, menjél a haverjaiddal szórakozni, ne mond, hogy nem, most vagy abban a korban kell

legyél laza, nem kell félni a csajok nem esznek meg, csak tudjál beszélni kötetlenül, nem lesz gond és ne görcsölj!!

menni fog N

2013. márc. 3. 20:51
 5/38 anonim ***** válasza:

Növessz tököt. Attól, hogy lógatod az orrod, tuti nem lesz barátnőd. Ki kell nyitnod a szádat, ki kell menned a házból, beszélned kell nőkkel. Ha soha nem adod fel, soha nem is veszíthetsz. Ha feladod, soha nem fogsz győzni. Nem fog az öledbe hullani. Vagy koncentrálj másra, ha létezik bármilyen csoport, aminek tagja vagy, akár munkahely, akár sport, akár mittudomén, ott vannak nők...

Keresni kell a lehetőségeket, és egyszerűen nekiállni, és próbálkozni.

2013. márc. 3. 20:54
 6/38 A kérdező kommentje:
és amit nagyon szégyenlek, hogy ezzel a témával kapcsolatosan, vagyis ebből adódva, eltörtem egy fiú állkapcsát :((( egy lány valahogy ezt megtudta, és elkezdte kiabálni egy emberekkel zsúfolt helyen hogy puha p*cs vagyok meg ilyenek... oda mentem hozzá, rászóltam hogy fejezze be, erre odaugrott a fiúja, és nekem támadt meg akart ütni a haverjával együtt de nem jött össze nekik... emiatt még mindig rendőrségre kell járnom:(( Úgy fájnak ezek a dolgok :(
2013. márc. 3. 20:54
 7/38 anonim válasza:

Én is hasonlóan vagyok nyugi

az igazi meg túl messze van? :c

19/F

2013. márc. 3. 20:55
 8/38 anonim válasza:

Az úgy komoly.. eltörted a srác állkapcsát és puha p*cs vagy?

csak én nem értem?

2013. márc. 3. 20:56
 9/38 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nincsenek olyan barátaim akik szívesen látnának. magányosan nőttem fel így szoktam meg az életet de most kezdem érezni hogy ez így nem jó. nincsen senkim tesóim sincsenek csak apám meg anyám... haverok nincsenek. esti suliba járok de ott nincsenek lányok csak 40 éves nők férfiak...
2013. márc. 3. 20:57
 10/38 A kérdező kommentje:
egyedül a zene, és a testedzés ami éltet :( nem tudom mi lesz de sürgősen változtatnom kell...
2013. márc. 3. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!