23 éves vagyok, mire számíthatok még?
Kedves kérdező, én ugyan fiatalabb vagyok nálad, de teljesen hasonló az élethelyzetünk...
Hol laksz, ha szabad megkérdeznem? Talán bátoríthatnánk egymást egy kicsit. :-)
aha, 9-es ezen én is néztem. Mr. kemény csávó eltöri x állkapcsát, meg itt "nekem támadt meg akart ütni a haverjával együtt de nem jött össze nekik" keménykedik.
DEEE ilyen full béna kb. ilyen "uhh-eehh igen, arrébb mennél légyszi" kérdés, hogy nem tud csajozni aha. Egyébként meg ez van. Megértem hogy depressziós vagy de és? Mit tudsz tenni, ne ez legyen már a fő téma 24/7-ben. Élni ettől még kell. És még mindig nem hogy leütötted nem, ELTÖRTED az állkapcsát és bénázol?
Nem is értem, hát valamiért azért már lépni kéne, nem viselkedhetsz örökké áhh nem merek odamenni hablabla egyebek.
,,Ha soha nem adod fel, soha nem is veszíthetsz. Ha feladod, soha nem fogsz győzni."
Ilyen idősen már semmi értelme küzdenie. Sajnálom, de maradnak a prostituáltak, mert az összes nő kivétel nélkül mind elhajtja a szüzessége miatt. Mindenesetre le a kalappal előtte az állkapocstörésért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!