Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves vagyok, mire számíthat...

23 éves vagyok, mire számíthatok még?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy csúnya fiú, de soha nem jön össze szűzen fogok meghalni úgy érzem. és az a baj hogy így még az élet kedvem is elmegy. ne gyertek azzal hogy ez önsajnáltatás meg nyafkázás, nem vagytok a helyemben nem tudjátok milyen rossz ez nekem.. az ágyból sincs már kedvem reggelente kiszállni. prostihoz nem megyek..

2013. márc. 3. 20:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Testedzés? Jársz gyúrni?
2013. márc. 3. 21:01
 12/38 anonim ***** válasza:
Menj fitness terembe, csatlakozz valami klubhoz. A lényeg, hogy menj ki, társáságba. A Föld lakosságának kb. fele nő, de ha nem is annyi, akkor is több milliárd van belőlük. Magyarországon is több millió van. A számok veled vannak, csak ne bújj el.
2013. márc. 3. 21:05
 13/38 A kérdező kommentje:
sajnos csak itthon edzek még ballagási pénzemből vettem gépeket és itthon van berendezve nekem egy szoba de nem járok rendes edzőterembe :/ de lehet körülnézek majd és veszek egy bérletet hátha lenne valami. próba szerencse..
2013. márc. 3. 21:09
 14/38 anonim ***** válasza:
milyen színű a szemed?
2013. márc. 3. 21:11
 15/38 A kérdező kommentje:
barna xD De kaptam egy használható privát üzenetet egy fiútól, és valszeg követni fogom a tanácsát :) köszönöm a kérdéseket.
2013. márc. 3. 21:14
 16/38 anonim ***** válasza:
kár
2013. márc. 3. 21:15
 17/38 anonim ***** válasza:
Abszolút együtt érzek veled. Én 22 éves, szűz lány vagyok, én is magányosan nőttem fel, nem igen vannak barátaim. Szóval veled együtt döglök meg magányosan valahol. De azért neked drukkolok.
2013. márc. 3. 21:17
 18/38 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én ugyan fiatalabb vagyok nálad, de teljesen hasonló az élethelyzetünk...

Hol laksz, ha szabad megkérdeznem? Talán bátoríthatnánk egymást egy kicsit. :-)

2013. márc. 3. 21:48
 19/38 anonim ***** válasza:

aha, 9-es ezen én is néztem. Mr. kemény csávó eltöri x állkapcsát, meg itt "nekem támadt meg akart ütni a haverjával együtt de nem jött össze nekik" keménykedik.

DEEE ilyen full béna kb. ilyen "uhh-eehh igen, arrébb mennél légyszi" kérdés, hogy nem tud csajozni aha. Egyébként meg ez van. Megértem hogy depressziós vagy de és? Mit tudsz tenni, ne ez legyen már a fő téma 24/7-ben. Élni ettől még kell. És még mindig nem hogy leütötted nem, ELTÖRTED az állkapcsát és bénázol?

Nem is értem, hát valamiért azért már lépni kéne, nem viselkedhetsz örökké áhh nem merek odamenni hablabla egyebek.

2013. márc. 3. 22:26
 20/38 anonim ***** válasza:

,,Ha soha nem adod fel, soha nem is veszíthetsz. Ha feladod, soha nem fogsz győzni."

Ilyen idősen már semmi értelme küzdenie. Sajnálom, de maradnak a prostituáltak, mert az összes nő kivétel nélkül mind elhajtja a szüzessége miatt. Mindenesetre le a kalappal előtte az állkapocstörésért. :D

2013. márc. 3. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!