Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13 eves vagyok, es szeretnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 eves vagyok, es szeretnem tudni hogy mire szamithatok az 1. csok utan?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 10:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
15%
Egyenlőre ne számíts másra.Várj még 2-3 évet,addig pedig kérdezd meg anyádat,vagy a tanárnődet a továbbiakról.Egy csóktól még nem leszel terhes.
2009. aug. 20. 10:36
 2/22 anonim ***** válasza:
16%

Hát, gyereked attól nem lesz, úgyhogy nem tudom, miért ide tetted fel a kérdést.

Mégis mire számítanál? Megtörténik majd, aztán kész. Nem értem hogy lehet ilyen értelmetlen kérdést feltenni.

2009. aug. 20. 10:36
 3/22 anonim válasza:
7%

ez elsó csókkor elélvezel úgy hogy szétszakadsz aztán másnapra teherbeesel és 12 kis csikánót hozol a világra.

ha rosszul csinálod akkor meg éces leszel!

bizony!

ha büdös a szád akkor meg nemibeteg!

Vigyázz!

2009. aug. 20. 12:05
 4/22 anonim ***** válasza:
91%

ÚÚÚÚ de parasztok vagytok!Nem a terhességről kérdezett,hanem egy szimpla csókról!Ti már tudtátok,hogy milyen 2 évesen is?Nem értem,hogy lehet valaki ilyen furkó!Mit nem lehet a kérdésen érteni?Azt szeretné tudni,hogy milyen lesz vagy mit kell csinálni...ezt senki sem tudja amíg nem próbálja,de mi is szerettük volna megtudni,hogy mi várható!Nekünk és minden lánynak van ilyen kérdése!De mire fel kell ilyen bárgyú tahernyák furkó módon válaszolni neki?

Szóval...kedves kérdező...valószínű annyira fogsz izgulni,hogy azt sem fogod tudni,fiú vagy-e vagy lány!A szád kicsit bizseregni fog,de csak hunyd be a szemed és ha szereted azt a fiút/lányt (nem írtad,hogy lány vagy fiú vagy)!Ha ennél nem mész tovább akkor nem lesz baj!Nem kell máris a szex,de egy csóktól nem omlik össze a világ!Azt úgyis te fogod tudni,hogy mit és hogyan csinálsz közben!Simogatod vagy tapizod :P vagy esetleg csak állsz és fogod a kezét!Szuper lesz csak ne stresszelj és élvezd!remélem azért van mögötte érzelem is!

2009. aug. 20. 13:04
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
De akkor miért a gyerekvállalás kategóriába tette???
2009. aug. 20. 13:47
 6/22 anonim ***** válasza:
70%

valószínüleg azért (utolsónak) mert itt van a "kamaszok" kategória, igen ez hülyeség volt ide tenni, ebböl azt szűröm le h még ...gyereknek érzed magad vagy nem is tudom.Írj inkább iylet msákor a Szerelem-sex->párkapcsolatok vagy randizásba. Oda irod 13 vagy az elég...ez a kategória a felnőtteknek van szerintem.

amúgymeg 14 vagyok és nekem is kb ez a kérdésem, én se smároltam még ugyhogy válaszolni nemtudok bocs.

2009. aug. 20. 15:12
 7/22 anonim ***** válasza:
Amugy az egy dolog, hogy a füzetbe elfelejtünk ékezeteket írni.De, hogy még itt a billentyűknél sem hazsnálod az ékezeteket...hát, elég vicces (:
2009. aug. 20. 15:13
 8/22 anonim ***** válasza:
48%

Semmi különösre ne számíts. Nem fog összedőlni a világ, nem fogsz összeesni, nem lesz orgazmusod, nem fog megváltozni az életed.

Komolyan, nem értem mi ez a nagy felhajtás az első csók körül. A mai világban már amúgysem azzal fogsz először csókolózni, akibe szerelmes vagy, hanem azzal, aki kéznél van... mert ugye az nagyon menő, ha már 13 évesen csókolózol. Csak abban meg nincs semmi jó. Szóval ne számíts semmire.

2009. aug. 20. 15:29
 9/22 anonim ***** válasza:
48%
Az első csók után,második következik.Utána a harmadik.De tényleg mire gondoltál,hogy egyből mentek az ágyba,vagy mi?Mint már írtad tizenhárom vagy!
2009. aug. 20. 21:15
 10/22 anonim ***** válasza:
95%

Volt már a Kamaszok témakörben olyan kérdés,hogy "Nektek mennyi ruhátok van?"

Miért kell vele így beszélni?bezzeg aki 14 éves és "lehetek e terhes" témában kérdez azzal rohadt kedvesek vagytok!Nem mondta,hogy utána dugni akar és attól mert mostanában divat 13 évesen csókolózni,még lehet,hogy a szerelmével történik!Ha így válaszoltok ugyan mit vártok?Majd későbbre teszi?Az első csók az ELSŐ csók!Igenis nagy dolog,hiszen ELSŐ!Akinek ez nem volt fontos vagy most nem fontos az tuti nem szerelemből fogja tenni és nem is abból tette!Mindenki magából indul ki,aki azt hiszi,hogy utána szexelni is szeretne!Bunkók vagytok!!!!

2009. aug. 21. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!