Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép napot! 10 éve házas vagyok. Van két kiskorú lányom. A párommal nagyon megromlott a kapcsolatom. Jelenleg szociális segélyen vagyok. Ha be adnám a válópert mire számíthatok? Nem szeretném ha elvennék tőlem a gyerekeket!
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 13:50
1/17 napietus válasza:
őszintén: el fogod tudni tartani a gyerekeidet egyedül? mert ezt fogják nézni.
2/17 eNerdzsy válasza:
Mindenképpen bizonyítanod kell, hogy el tudnád őket tartani másképp esélytelen, hogy neked ítéljék.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A jövedelmen több mint 70 ezer forint.Mellette alkalmi kis könyvel dolgozom.
2011. jún. 6. 14:05
4/17 napietus válasza:
lakhatás megoldott? ez elég kevés egyébként, bár egyedülálló szülőként dupla családi pótlékot fogsz kapni, plusz gyerektartást is meg fognak ítélni, ha nálad helyezik el a gyerekeket. és nem csak az anyagiakat nézik, tehát pl. hiába van a férjednek jólfizető állása, ha sokat túlórázik vagy kaotikus a munkaidő beosztása, akkor Neked fogják ítélni a gyerekeket, mert ő nem tudja őket megfelelően ellátni.
5/17 anonim válasza:
Nem dupla az a családi pótlék sajna, én csak azt tudom, hogy egy gyerek esetén egy ezressel több, mint a sima. Két gyereknél sem sokkal több.
7/17 anonim válasza:
Az alkalmi könyvet meg több mint egy éve megszüntették.
Nem tudnátok megélni.
8/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy már nincs kis könyv,de be vagyok jelentve.
Nem tudom,hogy az édesanyám vállalhatná-e a gyámságot?
2011. jún. 6. 14:30
9/17 A kérdező kommentje:
Na meg aki segélyen van,annak nincs valami kedvezmény a perköltségekre?
2011. jún. 6. 14:33
10/17 napietus válasza:
de, a bíróságtól kérhetsz költségmentességet, viszont az ügyvédnek fizetni kell. és a gyerekeknek meg enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!