Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 eves vagyok, es szeretnem tudni hogy mire szamithatok az
1. csok utan?
hát valahogy én sem értem a kérdést.. itt lehet h a sexet várja válasznak ..nem tudni.. nem ismerjük,am sok 13éves már sexel úgyhogy lehet h ezért kérdezte h akkor neki is kell e ..hát nem kéne ..de ahogy te érzed .. ha hülye vagy akkor sexelsz ha meg nem akkor normális vagy.. ezek után arra számíthatsz h többször találkoztok(vagy nem) meg lehet majd jobban szeretitek egymást..
2009. aug. 22. 00:13
Én is 13 vagyok és miért kell így lehurrogni??
Jobb mintha azt kérdezni mi lesz vele a szülés után?!
Am Kedves Kérdező ne számíts semmi extrára utána ugyan olyan lesz az életed mint az előtt.
2009. aug. 22. 15:29
Bármi történhet helytől,időtől,társaságtól,a fiútól,és tőled függően.Ezt nem lehet megjósolni.Én azt mondom,hogy 13évesen még elég korai ilyeneken gondolkodni.Ha túl hamar túl akarsz lenni ezeken a dolgokon,ha sietteted ezt az egészet,nem hogy örökké izgulni fogsz minden hülyeségen,de ha 13évesen már csókon jár az eszed,utána valószínű a szexen is és még meg is történik,hát elég hamar ki fogsz égni,és melyik fiú az aki ha majd komoly kapcsolatot akar tőled majd elnézi hogy ilyen korán kezdted?!:S Maradj még a gyerekszobában és játssz meg tanulj!
2009. aug. 23. 17:27
14/22 A kérdező kommentje:
(Lany vagyok!) A szuleimmel ezt nem tuom megbeszelni. A sex meg varhat.(nem erdekel) Es a baratnoim is mind smaroltak mar es en ugy erzem nekem is itt az ideje de nem tudom hogy kezdjek hozza. Vagyis Felekaz ELSO csoktol.
Az előző vagyok.Csak azért mert a barátnőid csókolóztak,neked nem muszáj.13évesen???Én 16voltam mikor az elsőt kaptam.Ha van/lesz fiú aki szeret és te is,akkor nem baj,de csak úgy valakivel...Hát nem ajánlanám.Főleg ha csak azért tennéd mert a barátnőid mind túlestek rajta és nem akarsz lemaradni,amúgy meg semmiről nem maradsz le.Kislány vagy még,ne siettess semmit.Csak jótanács.
2009. aug. 26. 12:30
te jó ég, de messze mentek egyesek. könyörgök, egy csókról van szó, nem szex v akármi. attól h 13évesen az első csókjára gondol nem fog még kiégni. máson ilyenkor már keresztül ment egy fél város. messze nem következik élete első csókjából rögtön a szex is. nekem is 3 év eltelt az első csók és az első szex között.
amúgy kedves kérdező: ne félj az első csóktól. jön az magától, hogy hogyan kell :) utána meg jöhet a 2. sok sikert :)
2009. aug. 29. 13:22
17/22 A kérdező kommentje:
13:22 nagyon koszonom hogy mellettem vagy es a tanacsot.
Jajj nyugi,nem vagy lemaradva:PNekem 16 évesen volt az első csókom,pedig nem vagyok ronda,meg kövér vagy deszka.Sok srác udvarolt már,de csak vártam a megfelelőre.Engem is zavart,h már gimis vagyok,és még nem csókolóztam,körülöttem meg már minden ronda,ribanc,meg bunkó lánynak volt barátja.:( De így utólag visszagondolva,nem tudom,min paráztam.Az első csók után a 2.-ra számíthatsz:D:P
17/L
2009. aug. 29. 14:55
amugymeg ha tul korán kezded mint a barátnőid leeht nem is fog tecceni az érzés és nem csokolozol éveken át azután.. amugy meg az első csok csak ara jo hogy tud lesz még jobb is :P
2009. aug. 29. 15:57
Ha 13 évesen próbálod ki az első csókot, az izgalmas lesz (az újdonság miatt, meg az elvárásaid miatt).
Amúgy semmi különöset nem fogsz érezni, és nem biztos, hogy egyáltalán jólesik majd.
Ha majd sok évvel később, éretten próbálod, azzal a fiúval, akit szeretsz - az leírhatatlan érzés lesz.
Amúgy az első csók után a másodikra számíthatsz majd.
2009. aug. 29. 16:21
Kapcsolódó kérdések: