24 éves férfi vagyok,86 kiló, tehát túlsúlyos. Az új munkahelyem folyományaként lett időm, hogy minden nap mozogjak. Milyen változásra számíthatok?
én 27 éves férfi vagyok bár én 10cm el magasabb, de én 26 éves korom elején még 125kg voltam.
Ez alapján az étrend alapján diétázok a mai napig, de fel sem tűnik, sőt sokszor alig van erőm legyűrni azt a kajamennyiséget:)
mostanra 85kg alatt vagyok, a célom, hogy 75 alá menjek, és akkor szeretnék elkezdeni komolyan gyúrni és tömeg növelni:)
Ha regisztrálsz, azon a honlapon, ott rengeteg más hasznos információt is találhatsz, sőt van neki étrendtervező programocskája, amivel olyan étrendet tudsz magadnak összeállítani amilyet akarsz, persze betartva néhány szabályt, amik a cikkben is le vannak írva...
Hidd el én is próbáltam, csak szobabiciklizéssel, csak kocogással, csak súlyzós edzéssel fogyni, de ameddig nem hittem el, hogy diéta nélkül nem megy, addig egy 2-3-5kg nél több sosem ment le, és az is mindig kicsinált, és a végén zabálással végződött.
Igaz egyénfüggő, de nekem ezeket az étrendeket általában 2.5 kg fogyás után újra kell számolnom, hogy miből mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!