Mit gondoltok, amikor megláttok egy huszonéves lányt, aki ápolt és szépnek mondható, de mondjuk 130 kiló? Ugyanez férfi verzióban is.
Természetesen nem csak férfiak véleménye érdekel. Pusztán kíváncsi vagyok mit gondolnak az emberek a kövérekről.
Egy kövér lány.
le kell fogyni! én 108 kg voltam, most 58 kg vagyok!
23/L
Én ha meglátok egyet nem gondolok semmit.max annyit hogy nagy test nagy élvezet! :)
Én is nagyobb vagyok a kelleténél,problémám soha nem akadt,csajozni is tudok,éldegélem így az életem,néha fogyózok is.
Ami bevált módszer a fogyásra az az hogy étrendet változtatsz,elösször is rá kell állni a zöldségekre és a húsokra.a tésztákat és a kenyeret,meg a rízst el kell felejteni!Eleinte nagyon gáznak hittem ezt a diétát,de annyira nem nagy vaszidasz.
Volt midnedféle barátnőm,volt olyan is aki nagyobbacska volt ,nos nagyon szexi volt úgy is .Amíg jól érzed magad a bőrődben addig nem kell drasztikusan változnod,de ha már valami nem jó akkor érdemes apró lépéseket tenni.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!