Gáz, hogy huszonéves férfi létemre macskát szeretnék? Szégyellek elvinni egyet ingyen, nehogy kinevessenek:D
Mi felénk van egy mondás: Ha egy férfi szereti a macskát, szép felesége lesz.
Nagymamám mondogatta, mikor mondtam neki, hogy mennyi fiú barátom szereti a cicákat. Férjemnek is volt, mikor otthon lakott, sógornak valónak is van macskája, ő 22 éves.
Nem ciki, sőt, szerintem tuti bejön a lányoknak.
Most én leszek az ügyeletes negatívkodó ember, de szerintem ha már ott tartunk hogy mi a nem kívánatos és mi igen, nagyobb gond lehet hogy a "közvélemény"től teszed függővé hogy bevállalsz-e valamit amit szeretnél.
Ha szeretnél cicát örökbe fogadni, emeld meg a hátsódat és tedd meg, ne egy csapat idegen ember kelljen már hozzá hogy valami olyat csinálj ami boldoggá tesz.
:)
Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket: [link]
Nem mindenkire igaz, de általánosságban igen :) A macskások jelleme szerintem férfiasabb mint a kutyásoké :D De ettől eltekintve egyáltalán nem gáz, remek társ, és ez csak egy nagy baromság, hogy lányok=macska, fiúk=kutya. Vannak ismerőseim akik fiú létükre tartanak macskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!