Ingyen perzsa cicát szeretnék, de honnan?
Figyelt kérdés
Leginkább Heves, Nógrád és Borsod megyéből, tudnátok segíteni?2012. okt. 15. 18:09
1/3 Vicuska87 válasza:
Expressz, apród, és társai, ingyen kaphatsz perzsához hasonló macskát!
A fajtatiszta perzsa ára 60.000-nél kezdődik!
2/3 anonim válasza:
Esetleg menhelyről megmenthetnél egyet. Nem értem miért ragaszkodsz a perzsához.Gyönyörűek a házicicák is. Pont tegnap volt egy éve, hogy befogadtunk egy gyönyörű hófehéret.Nincs az a pénz, hogy odaadnám egy perzsáért. Nemszólva arról, hogy a fajtiszta macskák sokkal érzékenyebbek könnyebben lesznek betegek. Hidd el az állatorvos nem olcsó mulatság. Szerintem gondolkozz el ezen. Ez persze csak az én véleményem, természetesen a döntés a tiéd. Sok sikert:)
3/3 anonim válasza:
Nézz szét pl vaterán első körben milyen aranyos kismacskák várnak gazdát, biztos beleszeretsz egybe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!