Honnan tudok félperzsa/perzsa/Vagy Britt cicát ingyen, vagy nagyon olcsón beszerezni?
Figyelt kérdés
Kis cica érdekelne mindenképp, idei születésű, és sűrgősen. Max. 15.000ft-ot tudok rá szánni. Ajándékba lenne.2012. ápr. 16. 13:22
3/10 anonim válasza:
Az Expresszhez és Vaterához hasonló helyeket kerüld el, a mocskos szaporítók ott árulják az olcsó keverék és beteg cicákat. Ennyiért törzskönyveset nem lehet venni, csak szaporítótól származó bizonytalan kis szerencsétleneket. Akkor inkább menhelyről vállalj be egy egészségeset és ivartalanítottat.
4/10 anonim válasza:
Miért kell ötleteket adni?
Gondolod érdekli, hogy beteg-e, vagy milyen származású a macska? Csak az a fontos, hogy olcsó legyen.
5/10 anonim válasza:
Ugyanott, ahol ingyen vagy nagyon olcsón osztogatnak Ferrarikat.
6/10 anonim válasza:
Én egy családi házat szeretnék körpanorámával :) Nem tudod hol adnak nekem olyat?
Viccet félre téve,mit gondolsz egy tenyésztő 15 ezret költ egy kölyök felnevelésére? Fogadj örökbe menhelyről és így életet is mentesz.
7/10 anonim válasza:
startapro.hu.n vannak képekkel cicák ennyiért kb.Sok sikert!:)
8/10 anonim válasza:
állatmenhely :) Budapesten szoktak lenni fajtiszta cicák :)
9/10 anonim válasza:
nekem van egy cicám
érd britmacska@itromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!