Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves vagyok, mire számíthat...

23 éves vagyok, mire számíthatok még?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy csúnya fiú, de soha nem jön össze szűzen fogok meghalni úgy érzem. és az a baj hogy így még az élet kedvem is elmegy. ne gyertek azzal hogy ez önsajnáltatás meg nyafkázás, nem vagytok a helyemben nem tudjátok milyen rossz ez nekem.. az ágyból sincs már kedvem reggelente kiszállni. prostihoz nem megyek..

2013. márc. 3. 20:46
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
velem is pont ez van csak én emellett nem tudok beszélni se mert dadogok, szinte biztos hogy szüzen fogok meghallni ez van.
2013. márc. 3. 22:42
 22/38 anonim ***** válasza:
Én inkább szanaszét dugok pár prostituáltat, csak hogy emberszámba vegyenek valaha a nők. :D
2013. márc. 3. 22:43
 23/38 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézni (a sirankozás helyett)!

[link]

[link]

2013. márc. 3. 22:59
 24/38 anonim ***** válasza:
Tiszteletre méltó ember, de egy hozzá hasonló testi fogyatékossal szemben sokkal elnézőbbek a nők, az amúgy makk egészséges pedig a szüzessége miatt fogyatékos, és el is van könyvelve reménytelen esetnek.
2013. márc. 3. 23:02
 25/38 anonim ***** válasza:

Te hallod én egy dolgot nem értek... Egy csaj honnan a faszból tudja, hogy te szűz vagy?

Én ha a korodban még mindig szűz lennék, bár rohadtul remélem, hogy már nem leszek az, akkor simán felszednék egy csajt és el se mondanám neki, vagy már csak a szex elején, ha meg látom rajta, hogy ez neki akkora probléma lehetne, akkor megtartom magamnak, kész. ZERO FUCKS GIVEN

2013. márc. 3. 23:03
 26/38 anonim ***** válasza:
Amúgy az a hülye csaj is örülhet, hogy nem ütötte meg a kérdező, aki szerintem amúgy se árt senkinek, mégis őt bántják a szüzessége miatt, ami valójában egy állapot, de a nők java része mégis elkönyveli az ilyet leprásnak. Milyen elcseszett világ ez így, kérdem én??
2013. márc. 3. 23:11
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
25-ös! Egy testi fogyatékossággal élő emberrel a buszon, boltban stb. tényleg elnézőbbek az emberek, és tényleg sajnálják, kedvesek vele, DE csak azért egy nő nem fog hozzámenni és gyereket szülni egy férfinak mert fogyatékos !!! Ennek az embernek az élethez való hozzáállása, jó kedve, kisugárzása példaértékű, még a testi fogyatékosságát is tudja ellensúlyozni. És gyönyörű felesége van. A legtöbb szűz fiúból inkább ez hiányzik, ezért nem boldogulnak a nőkkel. Egy szomorú, magábaroskadt, búvalbaszott ember társaságát senki nem kedveli, azzal hogy szűz önmagában semmi gond nincs. A hozzáálláson kell változtatni!!!
2013. márc. 3. 23:18
 28/38 anonim válasza:
Szét kellett volna basznia a r*banc fejét
2013. márc. 3. 23:24
 29/38 anonim ***** válasza:

,,Egy szomorú, magábaroskadt, búvalbaszott ember társaságát senki nem kedveli, azzal hogy szűz önmagában semmi gond nincs. A hozzáálláson kell változtatni!!!"

Az első fele igaz, de a második...ne haragudj, egy f@szság. Hiába változtat egy szűz a hozzáállásán, ha elküldik a halál f*szára félelemből, mert esetleg nekiáll bénázni az ágyban.

2013. márc. 3. 23:25
 30/38 anonim ***** válasza:
Lehet , hogy van néhány nő, aki elküld. De nem hiszem, hogy ezt úgy állítjátok, hogy sok nővel jutottatok az ágyig és mind elküldött. Inkább csak Te gondolod, félsz tőle. Amúgy meg 26-nak is igaza van, fiúk akár el is hallgathatják, és akkor ki se derül.
2013. márc. 3. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!