Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el anyumnak? 16L

Hogyan mondjam el anyumnak? 16L

Figyelt kérdés

fél éve együtt vagyunk a barátommal.

és nagyon szeressük egymást! mindketten szeretnénk már ugy együtt lenni de nem tudom hogyan mondjam el anyumnak :(

léci normális válaszokat irjatok!

2013. febr. 27. 19:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Vegyél magadon erőt, és beszélgess el a anyukáddal erről a dologról. Keress ki egy alkalmat, amikor kettesben vagytok, (teszem azt, ez csak egy példa: vasárnapi ebéd főzése közben..)és kezd ki a témát, majd finoman vezesd rá...
2013. febr. 27. 19:59
 12/30 anonim ***** válasza:
mit kell ezen elmondani? ohmygosh
2013. febr. 27. 20:01
 13/30 A kérdező kommentje:

szerintem nem az volt a kérdésem hogy helyesen tudok-e irni vagy nem..-.-''

aki értelmesen válaszolt annak köszönöm :)

2013. febr. 27. 20:05
 14/30 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy nálatok aludhatna-e a barátod. Ebből már úgyis tudni fogja, hogy milyen célt szolgálna...
2013. febr. 27. 20:06
 15/30 poiu ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy "úgy még nem voltatok együtt", tehát szűz vagy? Vagy nem vagy szűz, és az "úgy" azt jelenti, hogy szeretnétek összeköltözni? Ez utóbbi esetben valóban kell a szülői áldás, főleg ha nem tudjátok magatokat eltartani. Szóval, mi a kérdés?
2013. febr. 27. 20:06
 16/30 A kérdező kommentje:

hát jó leirom érthetően

igen szűz vagyok és ugyértettem hogy leszeretnék feküdni a barátommal!

és már többször is vele aludtam nálluk! az a baj h anyum azt nem engedi hogy ő itt aludjon velem :(

2013. febr. 27. 20:13
 17/30 anonim ***** válasza:
Hát az érdekes, hogy nem engedik, hogy nálad aludjon de forditva nicns akadálya. XD Amúgy azt el ne mondd anyudnak, hogy le szeretnél vele feküdni.
2013. febr. 27. 20:21
 18/30 anonim ***** válasza:
ne mondd el neki, semmi köze hozzá. én sem mondtam el neki.
2013. febr. 27. 20:58
 19/30 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy a barátod megvette a legújabb 3D filmet DVD-n. Az a címe, hogy A magyar helyesírás szabályai(11. javított kiadás), és közösen meg szeretnének nézni:D Biztos, hogy megengedi.
2013. febr. 27. 20:58
 20/30 anonim válasza:
50%
Mondd neki: Anya, le akarom sz*pni a barátomat és azt akarom, hogy végre kegyetlenül megdugja a pici seggem. Ugye nembaj?
2013. febr. 27. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!