Tegnap veszítettem el a szüzességemet! Nem tudom hogy el e mondjam anyumnak és több kérdésem is lenne! Lécci help!? 14/L
Nagyon ideges vagyok és biztos tele lessz helyes írási hibákkal és a fogalmazásom is tréé lesz szóval elölre is bocsi!(az a baj hogy még a gondolotaimat se tudom szinte össze gyüjteni)
Az van hogy lefeküdtem a volt barátommal őt nagyon szeretem igaz nem jártunk de meg történt a dolog és már ő vele sokszor jártunk és neki tudtam eddig kinyilni a legjobban ő az igazi úgy érzem! az anyu nagyon nem akarja hogy ilye fiatalon el veszítsem a szüzességem : anya szerintem meg tépne ha elmondanám neki a fiutól meg eltiltana és a fiut meg verné vagy nem tudom! első kérdés :El mondjam anyukámnak?
az a másik hogy nem az hogy meg bántam csak azt hogy ilyen fiatalon mert nem fájt amikor csináltuk meg vigyázott és védekeztünk is de még én mondtam hogy mekkora 1 ribanc aki már 14 évesen elveszti és tessék énis! másokik kérdés: Szerintetek is túl fiatal vagyok hozzá és nagyon nagy butaságvolt?
Harmadik kérdés: hogy-hogy nem fájt mikozben csináltuk??
Negyedik:am védekeztünk de az első gumi hiába jóminőségü gumi volt meg nem is olcsó de miért szakadt el??
(tényleg drága és jó minőségű)(jah és utána ujjat húzott föl a srác)
Az van hogy nagyon ideges vagyok emiatt! lécives normális válaszokat kérnék! és bocsánat hogy ilyen hosszú voltam!
1.: ne mondd el anyudnak (csak ha nagyon jóban vagytok)
2.: sztem nem vagy hozzá túl fiatal igaz ráért volna még 1 év
3.: azért nem fájt mert nagyon be voltál nedvesedve
4.: azért szakadt el mert gondolom a fiu ügyetlenül rakta fel a gumit
hát ha tényleg 14 vagy az még kicsit korainak hangzik...
ha magadban tudod tartani akkor ne mondd el, a leírtak alapján én inkább kihagynám, hogy beszámoljak róla neki...
a helyedben énis szarnék.. én 16 voltam mikor elvesztettem ,de vártam vele 1 évet és utána mondtam el a szüleimnek..
szóval ha nem akarsz balhét inkább ne élj még nemi életet max petting azt olyan 16ik éved után mesélj, hogy elvesztetted a szüzességed (kegyes hazugság senkinek sem fáj!)
Előtte kellett volna beszélgetni anyukáddal és ráhallgatni. Komolyan nem értem a mai fiatalokat pedig én sem vagyok őskövület, de miért nem lehet megvárni az igazi szerelmet, aki meg is érdemli. Gondolkozz el a következő barátod mit fog szólni, hogy ennyi idősen már nem vagy szűz? Elég kiábrándító, senkinek nincs kedve olyan lánnyal járni, aki már ilyen korban sem tudta türtőztetni magát, max azok fognak keresni, akiknek csak egy éjszakára kellesz. Mindegy, ha ennyi eszed volt, késő bánat, előtte kellett volna gondolkodni!
Az hogy fáj-e vagy nem az egyénfüggő. Remélem azzal is tisztában vagy, hogy innentől kezdve nem árt majd évente legalább egyszer látogatást tenni a nőgyógyásznál...
1. Ha azt akarod h bízzon benned a jövőben mond el.
2. Igen fiatal vagy hozzá eléggé, de ha pozitív élmény volt akkor úgy is ez marad meg benned.
3. Mert el tudott lazítani kellőképp v nem volt ép a szűzhártyád v stb.
4. Rosszul raktátok fel pl.
hát én úgy vagyok vele hogy szerintem nem vagy túl fiatal
én is 14 vagyok de még nem csináltam
de már nagyon várom az első alkalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!