Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tegnap veszítettem el a...

Tegnap veszítettem el a szüzességemet egy prostituálttal. Érzelmileg hogy fog ez kihatni?

Figyelt kérdés
2008. febr. 8. 13:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ hány éves vagy. És hogy élvezted-e. De amúgy a kérdésből ítélve nem lehetsz túl idős...
2008. febr. 8. 14:03
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a lényeg, hogy ezt zárd le és hagyd ennyiben. Ne szokj hozzá, hogy mostantól kurvázol...az nem hinném, hogy jó irányba vezet...
2008. febr. 8. 14:04
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
Ez komoly?Annyi lány van,miért pont egy kurvával kell szexelni,főleg elsőre?!Sztem ez nagyon gáz,nem vagyok prűd,de elítélem ha valaki pénzért szerez magának nőt.
2008. febr. 8. 14:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Már mindegy, mert megtetted, nem tudod visszacsinálni...

Jobb lett volna, szerelemből, de te választottad ezt.

Amúgy azon múlik, hogy fogod fel, és tanulsz-e belőle.

Én úgy érzem, már most érzed, hogy nem a legjobb megoldás volt...Próbálj a jövőben másképp állni a lányokhoz, és minden rendben lesz

2008. febr. 8. 21:48
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
Szia!Elég érdekes hogy igy veszítetted el!Szerintem ez 1 picit szégyen!Nem találtál normális lányt?Ahogy látom már megbánntad,de nem birod nem megcsinálttá tenni.Szerintem erre az első alkalomra örökké fogsz emlékezni s sűrűn eszedbe fog jutni,nem hagyja majd békén a lelkiismeretedet!
2008. febr. 8. 23:56
 6/14 anonim ***** válasza:
50%
Ha ennyi eszed volt, remélem legalább védekeztetek, ha nem, akkor megérdemled, ha összeszedtél valamit!!!
2008. febr. 9. 09:14
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Tulajdonképpen a sok nagyokos reagálására: minden nőt pénzért az ember meg egy kis színészi játékkal, csak az a nem mindegy és ez a különbség a kurva meg a nemkurva között hogy énelőttem hányan tudták megvenni. és mennyi idő alatt. Különben a cél érdekében (hogy lefeküdj valakivel)ez volt a leghatékonyabb döntés az érem másik oldala hogy mennyi érzelmi töltés volt benne, de azt hagyjuk inkább, egy idő után rájössz hogy az egyébként is múló illúzió...
2008. febr. 9. 10:07
 8/14 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy az előttem szóló mutatja, akkor is szexelhetsz te érzelmek nélkül, ha az első szexed még szerelemből történt, de később kiábrándulsz. És lehet sz biztosan fordítva is! Ha most nekiállsz ez aranyos kislányt keresni, akkor vele a következő szexed már lehet érzelmekkel teli. Szerintem meg azt az elsőt tekintsd úgy, hogy nagyon tapasztalt nőt akartál magadnak tanítónéniűl. Remélem, sok hasznos ötletre megtanított :)
2008. febr. 9. 15:52
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

Semmi gáz! Nem szégyen! RÉgen a jómódú apák is tapasztalt kurtizánokhoz fizették be felserdült fiaikat, hogy bevezessék őket a "káma szútra":-) rejtelmeibe. Szerintem jól tetted, hogy ezt az utat választottad és nem "élesben" bénázol el egy szexet egy szeretett és fontos lánnyal. (Vagy a félős, tapasztalatlan kiscsaj az utsó pillanatban bepánikol és leállít. Na az sokkal, de sokkal szarabb és önbizalomletörőbb lenne.)

Érzelmileg hogy hat ki? Ahogy magad értékeled! Ha tanulásnak és élményszeések fogod fel, akkor inkább építőleg hat a személyiségedre. Ha sopánka módon, lúzerül fogod fel... Ne tedd!!! Légy pozitív és örülj a profi beavatásodnak.

2008. febr. 10. 07:20
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Sehogy! Te választottad! Egészségedre!Izlések és pofonok... Nem megerőszakolt, úgyhogy az érzelmeidet nem befolyásolja, de szerintem ezt olcsóbban is kivitelezhetted volna...
2008. febr. 14. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!