Tegnap veszítettem el a szüzességemet egy prostituálttal. Érzelmileg hogy fog ez kihatni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 8. 13:42
11/14 anonim válasza:
Fhujj..sztem gusztustalan.....amikor leveszted a szüzességed abba legalább legyen vmi érzelem...igymeg h tudod hogy azt a prostit már vagy 5000en megbaszták..hát ahhoz tényleg gusztus kell...deh gratulálok...
12/14 anonim válasza:
Mindenki elitél téged. Én most filózok 18 évesen hogy mit tegyek. Mert a szerelemben eddig nem volt szerencsém. Voltak barátnőim de a behatolásig még nem jutottam el egyikkal sem. Most egyedül vagyok sok ideje és kivánom a sexet. Szerintem jó hogy nem vártál a "sült galambra" Én azt mondom ne bánj meg semit és élj a mának! Kicsit fel is biztattál én is megtszem szerintem.Mindenkép épitő lehet a magamfajtára
13/14 anonim válasza:
A lúzer személyiségzavaros kissrácból lúzer személyiségzavaros férfi lett, aki csak lelkisérült, manipulálható lányokat tud majd felszedni.
14/14 anonim válasza:
Én pont ma vesztettem el a szüzességem prostival.Egyáltalán nem bántam meg,én egy helyes,okos,szép,aranyos,HŰSÉGES lányt kerestem már mióta,de az vagy nem jött,vagy pasija volt,úgyhogy a prosti mellett döntöttem én is.Egész jó volt,illetve félig,mert a végén nem jött össze a fröcskölés,egy kicsit még fájt is,meg hát ez volt az első,na meg vad idegen volt,idegen helyszínen.Én isten igazából már ízlelni akartam a p.nát,hogy mégis milyen,és tetszett,bár egy kicsit borostás volt.Mindent egybe vetve nem volt olyan rossz,a lány se,nem is foglalkozok azzal hogy prosti,meg hogy ki volt előttem.Jó volt és kész,védekeztünk is,nem is volt annyira drága,segítőkész volt,ha neked nem volt jó az a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!