Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el az anyumnak,...

Hogy mondjam el az anyumnak, hogy nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem.az anyumnak már ha csak ha felhozom a témát fel van háborodva és tilja is hogy lefeküdje a barátommal.pedig már pár hónapja járunk.amúgy nagyon maradi az anyum,58 éves.lassan pedig el kell neki mondanom.
2008. jan. 9. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
18 éves, FELNŐTT ember vagy. Ez szerintem mindent elmond.
2008. jan. 9. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

hát ennek nem biztos h mindenki örülni fog amit irok de én ugy vagyok vele ha szerelmbol tetted nem bántad meg és boldog vagy akkor helyesen döntötél. érett nő vagy már valosziűleg 18 évesen. a te döntésed volt. és ez sztem csak ketőtökre tartozik.

de ha joban vagy anyukáddal mond el neki h szereted a barátod, és h ez a te életed a te döntésed.

2008. jan. 9. 21:10
 3/11 anonim válasza:
100%

Szia!Szerintem nem sok magyarazkodni valod van 18 evesen!ugyis tudnia kellene anyukadnak,ha nem mondasz semmit!

Akar milyen regimodi,vannak tolled rosszabb lanyok akik mar 18 evesen ,azt se tudjak hany pasival fekudtek le,ugyhogy ne idegeskedj!

Udv:)

2008. jan. 9. 21:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért anyud örülni fog neki, ha elmondod! Mert azért ilyenkor valamilyen szinten elgondolkodnak, hogy milyen érett nő is lett az ő pici lánya! Szerintem az őszinteség az csak jó eszköz! Látja, hogy megbízol benne! Ha meg elkezd macerálni, akkor mondjad meg neki, hogy érett nő vagy és örülhetne, hogy megosztod vele ezt az élményt! Én nem bírtam ki, hogy ne mondjam el anyámnak, mert nagyon izgatott voltam! Mi nagyon jót beszélgettünk ezek után a szexről! Mondjuk nekünk alapból jó kapcsolatunk is van!
2008. jan. 9. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát nálam is hasonló a helyzet, úgyhogy teljesen meg tudlak érteni. És az előttem hozzászólokhoz meg csak annyit tudok mondani, hogy könnyen mondják. Ha olyan helyzet lenne, mint nálam, hogy anyu úgy nevelt, hogy házasságig nincs szex. Tudom szörnyen maradi. És hát én pl 21 éves vagyok és 2 éve nem szűz. Nem tilthatná meg nekem végülis, hogy ne tegyen, megakadályozni meg főleg nem tudja. De akkor sem merem, ezt az egészet felvállalni. Hogy nem otthon alszok és bevallani, hogy megtettem. Miért nem? Mert mi lenne? Szomorú lenne, nem mérges. És valahogy nem merem ezt megtenni.

De muszáj lesz megtenni. Egy párkapcsolatban nem lehet a szülő előtt ezt titkolni sajnos.

Szóval még végülis nekem is tanács kell, hogy hogyan tegyen. Mert szerintem a válasz egyértelmű, el kell mondani...

2008. jan. 9. 23:57
 6/11 anonim ***** válasza:
30%

miért kell a szűzességgel elszámolni,főleg 18 évesen, mert ha mondjuk 15 lennél akkor megértem a kérdést és jogos!

nem tudom, ki hogy van ezzel, de nem szoktákás bejelenteni az anyukánál, hogy le akarok feküdni a barátommal..

-fel kell készülni "védekezni" kell és kész

/hangsúlyozom, 15 éves korban jogos!

a kedves anyukának üzenem egy kicsit a korral haladni, már nem azt a világot éljük, hogy házasság majd szex..

végül is nem vagy terhes, nem értem a szorongásodat?

2008. jan. 10. 10:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim is maradiak. Én a fősuli alatt otthontól távol intéztem az ilyen dolgaimat, így évekig nem beszéltünk ilyesmiről. Ők nem kérdezték, én nem mondtam. Amikor jöttek hozzám hazaköltöztetni, eltüntettem az árulkodó jegyeket. Otthon szépen kitakarítottam a lakást és bejelentetem: jövőhétre meghívtam a barátomat. Kicsit meglepődtek, de em mondtak semmit. Végülis 23 éves diplomás emberke esetében vicces lett volna, ha cirkuszt csinálnak belőle. Szóval a javaslatom az: amíg lehet ne beszélj ottho róla. És korban minél előrébb vagy (18-20-22) egyre kínosabb nekik is ezen veszekedni, hiszen csak el kell fogadniuk egyszer, hogy felnőttél.
2008. jan. 10. 10:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ültesd ide, olavstasd el vele a szex rovatot és kérdezd meg, hogy szerinte te is ilyen éretlen vagy-e?

Mert egyáltalán nem, és ennen örüljön nagyon!!!

18 éves vagy, felnőtt, önállóan dönthetnél akár abortuszról is-ne kerüljön rá sor!!- és örüljön hogy el akarod mondani neki!! Ez a bizalom és a ragaszkodás jele.

Számíthatsz rá, hogy kicsit megorrol, szomorú lesz és talán egy ideig haragszik is, de biztos megenyhül majd.

Én 11 éves voltam, mikor menstrálni kezdtem, anyám 5 nap után fogta fel, és 3 hónapig szóba sem jött, mire alapdolgokat elmondott. Az anyák ilyenek, féltik a lányukat.

2008. jan. 10. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy. egyszer úgyis rájön.De szerintem ő sem 30 évesen veszítette el.
2008. jan. 17. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom a helyzetet, mondjuk én nem számoltam be soha ilyenekröl a szüleimnek, inkább az volt nekik a fura hogy nincs barátnőm. mindegy. a lényeg hogy szerintem csöbe lehetne huzni anyádat, beszélgess vele kisbabákrol és hogy egyszer szeretne e unokát? és biztos szeretne és ha az a beszélgetés beindul onnan már könyebb lesz elmondani az ilyen dolgokat mert a kisbabákra általában a szülök megenyhülnek mármint nem ugy értem hogy jelents be hogy terhes vagy, dehogy ilyet ne, csak a babákrol beszélj vagy a legjobb ha megkérdezed hogy te milyen voltál mikor kisbaba voltál, a lényeg hogy jo hosszu beszélgetés legyen, és akokr könnyebb lesz bevallani, szerintem probáld ki, veszteni nem vesztesz vele semmit. és nagyon drukkolok.
2008. jan. 17. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!