Hogy mondjam el az anyumnak, hogy nem vagyok szűz?
hát ennek nem biztos h mindenki örülni fog amit irok de én ugy vagyok vele ha szerelmbol tetted nem bántad meg és boldog vagy akkor helyesen döntötél. érett nő vagy már valosziűleg 18 évesen. a te döntésed volt. és ez sztem csak ketőtökre tartozik.
de ha joban vagy anyukáddal mond el neki h szereted a barátod, és h ez a te életed a te döntésed.
Szia!Szerintem nem sok magyarazkodni valod van 18 evesen!ugyis tudnia kellene anyukadnak,ha nem mondasz semmit!
Akar milyen regimodi,vannak tolled rosszabb lanyok akik mar 18 evesen ,azt se tudjak hany pasival fekudtek le,ugyhogy ne idegeskedj!
Udv:)
Szia!
Hát nálam is hasonló a helyzet, úgyhogy teljesen meg tudlak érteni. És az előttem hozzászólokhoz meg csak annyit tudok mondani, hogy könnyen mondják. Ha olyan helyzet lenne, mint nálam, hogy anyu úgy nevelt, hogy házasságig nincs szex. Tudom szörnyen maradi. És hát én pl 21 éves vagyok és 2 éve nem szűz. Nem tilthatná meg nekem végülis, hogy ne tegyen, megakadályozni meg főleg nem tudja. De akkor sem merem, ezt az egészet felvállalni. Hogy nem otthon alszok és bevallani, hogy megtettem. Miért nem? Mert mi lenne? Szomorú lenne, nem mérges. És valahogy nem merem ezt megtenni.
De muszáj lesz megtenni. Egy párkapcsolatban nem lehet a szülő előtt ezt titkolni sajnos.
Szóval még végülis nekem is tanács kell, hogy hogyan tegyen. Mert szerintem a válasz egyértelmű, el kell mondani...
miért kell a szűzességgel elszámolni,főleg 18 évesen, mert ha mondjuk 15 lennél akkor megértem a kérdést és jogos!
nem tudom, ki hogy van ezzel, de nem szoktákás bejelenteni az anyukánál, hogy le akarok feküdni a barátommal..
-fel kell készülni "védekezni" kell és kész
/hangsúlyozom, 15 éves korban jogos!
a kedves anyukának üzenem egy kicsit a korral haladni, már nem azt a világot éljük, hogy házasság majd szex..
végül is nem vagy terhes, nem értem a szorongásodat?
Ültesd ide, olavstasd el vele a szex rovatot és kérdezd meg, hogy szerinte te is ilyen éretlen vagy-e?
Mert egyáltalán nem, és ennen örüljön nagyon!!!
18 éves vagy, felnőtt, önállóan dönthetnél akár abortuszról is-ne kerüljön rá sor!!- és örüljön hogy el akarod mondani neki!! Ez a bizalom és a ragaszkodás jele.
Számíthatsz rá, hogy kicsit megorrol, szomorú lesz és talán egy ideig haragszik is, de biztos megenyhül majd.
Én 11 éves voltam, mikor menstrálni kezdtem, anyám 5 nap után fogta fel, és 3 hónapig szóba sem jött, mire alapdolgokat elmondott. Az anyák ilyenek, féltik a lányukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!