Hogyan tudnám anyumnak bebizonyítani, hogy szűz vagyok? (lent)
16 éves lány vagyok, van egy másfél éves kapcsolatom, és a barátom is 16 éves.
Kb. 3 hónapja anyám a fejébe vette, hogy mi már lefeküdtünk, ezért mostanába már nem engedi, hogy hosszabb időtartamot töltsünk együtt (14-től 18-ig) vagy hogy együtt aludjunk. (amikor összejöttünk, egy hónap után mindkettőnk szülei engedték, mert bíztak bennünk.)
Az ő szülei hisznek nekünk, és tényleg nem feküdtünk le.!
Én meg anyunak már régebben is megígértem, hogy 18 évesen szeretném elveszíteni a szüzességemet.
De most kb. 3 hónapja ez van...:S
Hogyan tudnám vele elhitetni, hogyan bizonyítsam be az igazunkat.?!
De mégis ezt honnan látja a nőgyógyász, mert rengeteget sportolok, és lehet hogy már kiszakadt a szűzhártyám.:S
Valamint, még nem nagyon járok nőgyógyászhoz, és igazából, egy kicsit félek is elmenni.:S
Anyu viszont engem biztos nem kísérne el, mert ezt meg is mondta nekem...
Szerintem gáz, hogy anyukád nem bízik benned...Nem is értem a hozzáállását..Én is egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy menjetek el ketten az orvoshoz.
18/L
De nem kísérne el..:S
Pedig szerintem semmit rosszat nem csináltam, kitűnő tanuló vagyok környezetvédelmi iskolában..
amugy focizok, vízilabdázok, táncolok és régebben karatéztam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!