Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnám anyumnak bebizon...

Hogyan tudnám anyumnak bebizonyítani, hogy szűz vagyok? (lent)

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, van egy másfél éves kapcsolatom, és a barátom is 16 éves.

Kb. 3 hónapja anyám a fejébe vette, hogy mi már lefeküdtünk, ezért mostanába már nem engedi, hogy hosszabb időtartamot töltsünk együtt (14-től 18-ig) vagy hogy együtt aludjunk. (amikor összejöttünk, egy hónap után mindkettőnk szülei engedték, mert bíztak bennünk.)

Az ő szülei hisznek nekünk, és tényleg nem feküdtünk le.!

Én meg anyunak már régebben is megígértem, hogy 18 évesen szeretném elveszíteni a szüzességemet.

De most kb. 3 hónapja ez van...:S

Hogyan tudnám vele elhitetni, hogyan bizonyítsam be az igazunkat.?!

2011. okt. 2. 12:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem meg ha anyukád 14 éves korodban megbízott benned, és elengedett a barátoddal ideoda egyedül, akkor már b.szhatja!

Mostmár muszáj bíznia!!!!!

Ezt üzenem neki!

2011. okt. 5. 08:11
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben megkérdezném anyukádtól, hogy miért lett hirtelen ilyen bizalmatlan veled? Biztosan van valami oka ennek a hirtelen változásnak! Lényeg, hogy ne emeld fel a hangod, csak türelmesen próbálj vele beszélgetni. Derítsd ki, hogy mégis mi játszódik le benne, hátha rájössz a bizalmatlanság okára és akkor már könnyebb orvosolni.:)

Szerintem egy próbát megér! Ne feltétlenül a rosszat lásd anyukádban, nem biztos, hogy rosszat akar neked, lehet csak rosszul kezeli a helyzetet valami miatt. Ő is ember, beszélgessetek!:)

2011. okt. 5. 08:42
 23/34 anonim ***** válasza:
34%

Azért az már fura, hogy ilyeneket kitalálsz, hogy a sporttól kiszakadhatott a szűzhártyád:))

Talán valami mástól szakadt ki és ezt akarod bemagyarázni?

Egyébként ha ilyen régen együtt vagytok le kellene ülnötök anyukáddal és beszélgetni vele.

Félt téged ennyi. Biztosan ő is hallotta mennyi ribi van a földön és aggódik. Nem szeretné ha beállítanál az unokájával 16 évesen.

2011. okt. 5. 08:59
 24/34 anonim ***** válasza:
Ezer bocsi az offért, de melyik környezetvédelmi suliba jársz? (érdekelne a továbbtanulás miatt)
2011. okt. 5. 09:37
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
08:59, bocsánat, hogy beleszólok, de a szűzhártya simán kiszakadhat a sportolástól is. Például egy spárga közben, vagy egy erőteljes nyújtás közben. Természetesen függ a szűzhártya vastagságától, rugalmasságától is, de előfordulhat.
2011. okt. 5. 15:43
 26/34 anonim ***** válasza:
Ja, és bocs az offért.
2011. okt. 5. 15:44
 27/34 A kérdező kommentje:

Kedves 8:59-es válaszoló.

Szerintem elképzelhető, mert már évek óta megtudom csinálni a spárgát is, és egyáltalán nem bemesélni akarom magamnak -.-

kedves utolsó válaszoló igazad van :)

amugy.. Szegedre járok, a Tömörkénybe speciális környezetvédelmi osztályba :)

Ha gondolod, írj privit, hugom is most 8.-os, és ő is környezetvédelmi suliba akar menni :)

durvult a helyzet.. kedden.. Anyu azt akarja hogy költözzek el itthonról, nagyszüleimhez.

2011. okt. 5. 17:46
 28/34 anonim ***** válasza:

mi okozta ezt a dolgot köztetek? miért akarja hogy elköltözz??? Akkor mi lesz jobb? akkor sem tud ellenőrízni, vagy a nagyszülőknél még rövidebb pórázon lenél? (most nem rövid a póráz nem azért írtam. :) ) Hihetetlen ez az anya... nem értem.

Az én véleményem is az hogy próbáljatok higgadtan beszélgetni, főleg te, ne tudjon kihozni a sodrából, az a lényeg, végig maradj higgadt bármekkora baromsáot is mond. Amúgy lehet ő az aki nem bírta volna ki és azért feltételezi rólad is.. :-S kívánom hogy oldódjon meg a gondotok!

2011. okt. 5. 20:45
 29/34 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász ?:)
2011. okt. 5. 20:58
 30/34 anonim ***** válasza:
Hát, ne bánd, menj a nagyiékhoz. Ott legalább nyugalmad lesz. Fel a fejjel! Lesznek ennél nagyobb gondjaid is, a felnőtt élet alatt.
2011. okt. 5. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!