Hogyan tudnám anyumnak bebizonyítani, hogy szűz vagyok? (lent)
16 éves lány vagyok, van egy másfél éves kapcsolatom, és a barátom is 16 éves.
Kb. 3 hónapja anyám a fejébe vette, hogy mi már lefeküdtünk, ezért mostanába már nem engedi, hogy hosszabb időtartamot töltsünk együtt (14-től 18-ig) vagy hogy együtt aludjunk. (amikor összejöttünk, egy hónap után mindkettőnk szülei engedték, mert bíztak bennünk.)
Az ő szülei hisznek nekünk, és tényleg nem feküdtünk le.!
Én meg anyunak már régebben is megígértem, hogy 18 évesen szeretném elveszíteni a szüzességemet.
De most kb. 3 hónapja ez van...:S
Hogyan tudnám vele elhitetni, hogyan bizonyítsam be az igazunkat.?!
Jó hát akkor ha nem feküdtél le senkivel a doki megfogja mondani. Mert anyudtól már megkérdezted,hogy " anya menjünk el nőgyógyászhoz majd ő megmondja neked az igazat,ha már nekem nemhíszel,jó?felhívsz egyet?" És erre mondta,hogy kislányom én biztos nem megyek el veled?
Azta igazán példamutató anyuka.
Szerintem kár égetni magatokat a nőgyógyásznál, anyukád azt mondaná, hogy nem megy mert kínos neki a doki előtt.
Szerintem, hallott valamilyen történetet és most aggódik, nehogy veled is megtörténjen. (Mondjuk terhes lett egy hasonló 16 éves.)
Mond meg neki, hogy bizzon benned, és hogy hajlandó vagy elmenni a nőgyógyászhoz, ettől hátha megnyugszik. (persze nem fogja égeni magát.) Mond meg neki, hogy ha szexelni szeretnél, szólni fogsz hogy szeretnél gyógyszert iratni.
MOndd meg neki, ha le akarnátok feküdni egymással, akkor megtalálnátok a módját, hiszen nemcsak akkor lehet, ha hosszú ideig vagytok együtt, gyakran egy fél óra is elég.
kérd meg, hogy bízzon benned, te még nem érzed magadnak erre késznek, így nem is kell aggódnia.
Szerintem mondd meg anyádnak, hogy ha még szűz lennél az is, ha már nem volnál az, az is a magánügyed lenne. Ha nem hisz neked, az ő baja. Nehogy már belemenj egy ilyen megalázó hülye helyzetbe, hogy nőgyógyászhoz szaladgálj pecsétes papírért. És ha lesz egy ilyen papírod, akkor mi van? Jobb, szebb, okosabb, tisztességesebb leszel tőle? Nem.
Volt egy kolléganőm, akinek huszonévesen az anyja ellenőrizte havonta a vécén, hogy tényleg megjött-e neki. Ez kb ugyanilyen beteg gondolkodás. Ha normálisan nevelt, ha tudod mire, és miért kell vigyáznod, ha ismer annyira, hogy nem állsz össze szíre-szóra bárkivel, akkor mit akar?? Agyrém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!