Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondjam el hogy már...

Hogyan mondjam el hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 1 hónapja járok együtt egy pasival ezt a szüleim is tudják ők ellenzik hogy 18 éves korom előtt szexeljek na mindegy szóval megtörtént a barátommal azért használtunk óvszert de most hogy mondjam el a szüleimnek hogy már nem vagyok szűz?
2009. júl. 21. 17:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Miért kellene elmondani? Én nem mondtam el anno a szüleimnek, mégis rájöttek. Amikor meg anyukám rákérdezett, megmondtam az igazat, és nem vette le a fejem.
2009. júl. 21. 17:15
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Én nem mondtam el annak idején, anyám azt mondta, 17 éves korom előtt nem lehet. Ezért nem is beszéltem neki róla, a mai napig nem tudja, mikor vesztettem el a szűzességem. Ha egyébként jó viszonyban vagytok, elmondhatod nekik, de biztos, hogy nem fognak megdicsérni.
2009. júl. 21. 17:18
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

elöző és amugy mikor :"bocs":S

Én nem mondtam el ,tudja hogy van barátom már 3 éve akkor már gondolom sejti ...:)

2009. júl. 21. 17:23
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Ne mondd el,de ha rákérdeznek,akkor mondd meg az igaz,a dátumra nem kell emlékezned,elég a nem régen.
2009. júl. 21. 17:27
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Az én anyukám előre tudta!Még el is ment otthonról és feldíszítette a házat,de sajna előtte lévő éjszaka történt meg, bár én 18 éves voltam!

Ha "csak" egy pasival jársz akkor nem tudom miből gondolod,hogy vele kellett volna,DE...tereld valahogy a szexre a témát!Remélem nem ilyen prűd "ne is beszéljünk erről a témáról" szüleid vannak,mert az gáz!

Aztán mond meg neki lazán,hogy már lefeküdtél vele!

Amúgy,ha tudná,hogy érett vagy a szexualitásra és szerelmes is vagy és tudod mit kell tenned(védekezés stb.)akkor nem hiszem,hogy haragudna!De akkor győzd meg róla,hogy jól tetted és nem vagy felelőtlen liba!És akkor nem lesz gond!

2009. júl. 21. 17:56
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Az én szüleim se tudják pontosan hogy mikor vesztettem el. Mert nem mondtam el nekik.Most van egy 1 éves kapcsolatom, és azzal vannak hogy ez az első nekem szexuális téren. Hát én meg nem mondtam semmit. Jobb ha ezt tudják.
2009. júl. 22. 14:59
 7/17 anonim ***** válasza:
82%

Én sem mondtam el.Lehet,hogy te bizalmasabb,jobb viszonyban vagy a szüleiddel.Mindegy hogyan mondod el,nincs olyan dolog ami a szülők előtt ciki.

Jó neked,ha ilyen bizalmas a viszonyotok,komolyan irigyellek.

23/l

2009. júl. 22. 18:42
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

Szia

Az én véleményem az hogy ha az anyukáddal jó a kapcsolatod feltétlenül mond el neki mert sok segítséget kaphatsz ha nem vagy biztos a dolgodban és egy plusz megerősítése is lehet a kapcsolatotoknak. Nem csak akkor kéne megtudnia mikor gáz van. Nekem komoly problémát jelentett az eső együttlét és mivel kiskorú voltam megmondtam anyukámnak hogy mi próbálkoztunk és nem sikerült szeretnék elmenni egy nőgyógyászhoz megkereste a legjobbat és mivel sajna olyan problémám volt ami műtétet igényelt ugye a papírokat is neki kellett aláírnia. Sőtt a műtőben is végig velem volt. És nagyon örült hogy megosztottam vele ezt a problémát mert tudta hogy megbízhat bennem és ha baj van nem fogok sumákolni. Minket a tesómmal egyedül nevelt az anyukám és én is sokszor azt hittem kitolásból teszi amit tesz de már felnőtt fejjel másképp látom és meg is köszöntem neki. A fő az hogy bizalmas kapcsolatod legyen az anyukáddal mert ő fog tudni segíteni neked ha bajban vagy, mert az úgynevezett tanácsokat osztogató barátnőid lelépnek mert betojnak a feladat nagyságától. Kitartást és beszélj anyuddal őszintén.

Üdv 3 gyerekes anyuka

2009. júl. 23. 10:12
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
nem kötelező elmondanod, ha nem szeretnéd vagy ha félsz és inkább csak anyudnak mondd meg először és akk ha jó a kapcsolatotok
2009. júl. 23. 13:54
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
szia, az én anyukám is sokat mondta, h majd 18 évesen...de 17. szülinapom előtt pár hónappal megtörtént(igaz, még ez is plusz két év a tiedhez képest)...nem mondtam el anyukámnak, de sejtette és mikor rákérdezett, nem hazudtam....csak annyit mondott,hogy reméli, odafigyelek és észnél vagyok (valszeg a védekezésre gondolt), mondtam, hogy igen, mindketen odafigyeltünk, nincs semmi gond...ő megnyugodott és ennyivel lezártuk
2009. júl. 23. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!