Hogyan mondjam el hogy már nem vagyok szűz?
elöző és amugy mikor :"bocs":S
Én nem mondtam el ,tudja hogy van barátom már 3 éve akkor már gondolom sejti ...:)
Az én anyukám előre tudta!Még el is ment otthonról és feldíszítette a házat,de sajna előtte lévő éjszaka történt meg, bár én 18 éves voltam!
Ha "csak" egy pasival jársz akkor nem tudom miből gondolod,hogy vele kellett volna,DE...tereld valahogy a szexre a témát!Remélem nem ilyen prűd "ne is beszéljünk erről a témáról" szüleid vannak,mert az gáz!
Aztán mond meg neki lazán,hogy már lefeküdtél vele!
Amúgy,ha tudná,hogy érett vagy a szexualitásra és szerelmes is vagy és tudod mit kell tenned(védekezés stb.)akkor nem hiszem,hogy haragudna!De akkor győzd meg róla,hogy jól tetted és nem vagy felelőtlen liba!És akkor nem lesz gond!
Én sem mondtam el.Lehet,hogy te bizalmasabb,jobb viszonyban vagy a szüleiddel.Mindegy hogyan mondod el,nincs olyan dolog ami a szülők előtt ciki.
Jó neked,ha ilyen bizalmas a viszonyotok,komolyan irigyellek.
23/l
Szia
Az én véleményem az hogy ha az anyukáddal jó a kapcsolatod feltétlenül mond el neki mert sok segítséget kaphatsz ha nem vagy biztos a dolgodban és egy plusz megerősítése is lehet a kapcsolatotoknak. Nem csak akkor kéne megtudnia mikor gáz van. Nekem komoly problémát jelentett az eső együttlét és mivel kiskorú voltam megmondtam anyukámnak hogy mi próbálkoztunk és nem sikerült szeretnék elmenni egy nőgyógyászhoz megkereste a legjobbat és mivel sajna olyan problémám volt ami műtétet igényelt ugye a papírokat is neki kellett aláírnia. Sőtt a műtőben is végig velem volt. És nagyon örült hogy megosztottam vele ezt a problémát mert tudta hogy megbízhat bennem és ha baj van nem fogok sumákolni. Minket a tesómmal egyedül nevelt az anyukám és én is sokszor azt hittem kitolásból teszi amit tesz de már felnőtt fejjel másképp látom és meg is köszöntem neki. A fő az hogy bizalmas kapcsolatod legyen az anyukáddal mert ő fog tudni segíteni neked ha bajban vagy, mert az úgynevezett tanácsokat osztogató barátnőid lelépnek mert betojnak a feladat nagyságától. Kitartást és beszélj anyuddal őszintén.
Üdv 3 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!