Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mondjam meg neki, hogy szűz...

Mondjam meg neki, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel kölcsönösen bejövünk egymásnak. Már többször találkoztunk is, sokat beszéltünk, szerintem hamarosan járni fogunk. Szerintem ő abban a hitben van, hogy már nem vagyok szűz, mivel 18 éves vagyok. Meg amúgy is sok fiú barátom van, nem is nézek ki rosszul (nem azért, mert beképzelt lennék). Szóval ha majd odáig jutunk, akkor valljam be neki, vagy hagyjam, hogy minden úgy történjen, ahogy lenni szokott, aztán vagy észre veszi, vagy nem?
2011. okt. 11. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért ne mondhatnád el neki? Szerintem ettől csak még jobban fog tisztelni.
2011. okt. 11. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Miért kell szégyellni, h. szeptemberben születtél?
2011. okt. 11. 12:03
 3/7 A kérdező kommentje:

(Mert mindenki utálja a szeptembert a suli miatt)

Amúgy nem tudom miért, de tényleg az van bennem, hogy ettől kevesebb vagyok. Nem gondolom, hogy így nem kellenék neki, de kicsit félek elmondani neki.

2011. okt. 11. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt a barátnőm (22). Nem mondta el, csak az első előtt, de előtte rájöttem már és amikor megtudtam nagyon örültem neki. Jó érzés volt, hogy nem egy ri.banccal jöttem össze, akit előtte már a fél város megdugott.
2011. okt. 11. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem bántásból de nagyon kislány vagy még ha ezt szégyenfoltnak érzed. Az a baj h mostanában mindenki el akarja veszíteni minél előbb, merth milyen ,,ciki". A te életed és ez egy FONTOS lépés, ha már ebben sem tudsz őszinte lenni, akkor nincs meg köztetek a bizalom. Legalább az első legyen egy olyan személlyel akiben teljesen megbízol és szerelmes vagy. Ez a minimum. Nem hiszem h a fiuknak bármi más ,,érzés" lenne, de neked igen. Szerintem te is egy kellemes élményt akarsz és nem azt h hát jó rossz volt de legalább már nem vagyok szűz.

Én 21 évesen vesztettem el és örülök h vártam, mert csodás volt.

Egy szó mint száz, ha nem bízol benne ennyire ne vele veszítsed el, ha igen akkor pedig tudnia kell róla. És megsúgom, hogy egy férfinak nagy +pont h ő vehette el, mondjon bárki bármit.

2011. okt. 11. 13:36
 6/7 anonim válasza:
én meg már akkor tudtam hogy szűz amikor megnéztem hogy mikor született...nem tom tik hogy vagytok vele...vagy nektek nincs facetek??
2011. okt. 11. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyi eszed van mint látszik akkor ne mond el neki, hagyd lökje be neked és tapasztald meg milyen lesz az első löket.
2011. okt. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!