Hogyan mondjam el neki, hogy még szűz vagyok?
Ez a srác nem rendes, hanem egy nyomorult tuskó. Olyan srác, aki egyáltalán nem figyelne oda rád, nem vigyázna rád!
Neked szerinted jólesne ha egy ilyen csak úgy felnyársalna téged? Egyáltalán hova sietsz 15 évesen?!
Tizenöt éves vagy az istenért is, nem kell lefeküdnöd senkivel, pláne nem egy ilyen fráterrel!
16/F
Utolsó!
De jó, legalább van még normális pasi a 16 éves korosztályban. :)
Kérdező!
Ne feküdj le vele, mert ez az emberi lény, tényleg egy tuskó. Ráérsz majd akkor elveszteni a szüzességed amikor megtalálod azt a személyt aki megérdemli, hogy megajándékozd ezzel a nagy kinccsel! Nem szabad elsietni a dolgot, mert később nagyon meg fogod bánni, ha most megteszed.
19L
egész életedben emlékezni fogsz arra, kivel vesztetted el és hogyan. Aki így áll, hozzá, mint a te barátod, akivel "kavarsz", ez ugye nem járás? azt megszívhatod. Türelmetlen és önző hozzáállás. Szerintem ennyi idősen várnod kellene még, ha tényleg össze is jöttök, még ne legyen téma a szex.
Én megbántam, hogy nem a férjemmel feküdtem le elsőnek, benne biztos nem csalódtam volna :S
érdekes h ma már minden tini csak a sexre tud gondolni mi az már az első randin dugni kell ????
mi van ha ez kimarad : tragédia ?
egyáltalán minek 14-16 évesen sexelni mikor agyilag még sehol nincsenek hozzá
mond meg neki és hagyd ott ennek a pasinak az esze a farkában van te meg csalódni fogsz egy nagyot
de ha ez kell neked h észre térj akkor csináld csak
pletyka volt és szűz vagy
kérdezd meg h baja-e van ezzel és akk majd kiderül h kellesz-e a srácnak...
ha továbbra is keres, meg rendes akk igen és csak menőzni akart előtte
ha nem akk meg egy f...sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!