Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Nyuszii. kérdése:

Hogyan mondjam el neki, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Kavarunk egy sráccal nagyon úgy néz ki, hogy összefogunk jönni. Egyik nap rámírt hogy hallotta hogy nem vagyok szűz és annyira jó hogy nem vagyok mert ő utálja a szűz lányokat mert nem bírja a vért meg a bénázást stb. és hogy most hogy ezt tudja már sokkal jobban akar engem. Mire észbe kaptam már le is lépett. Azóta többször beszéltünk, de egyszer sem tudtam neki elmondani. Most mit csináljak?:/// 15/L
2011. aug. 11. 02:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha eszed van, otthagyod (igen, mielőtt még el sem kezdődött). Ha nincs, akkor meg úgyis mindegy, mert menthetetlen vagy. Hogy miért? Majd pár múlva megérted.
2011. aug. 11. 03:00
 2/17 A kérdező kommentje:
De amugy a srác tök rendes meg kedves szóval tényleg nem csak azt akarja.. de én meg már kezdem megszeretni és tényleg olyan srác akit szeretnék. És ő is látszik hogy többet akar mint barátság.:S Nem tudnám csak ugy eldobni.
2011. aug. 11. 03:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van. A kérdést is felesleges volt feltenni, mert akármit írunk, úgy sem hallgatsz ránk. Iszonyatosan naiv vagy. Szerinted mennyire lehetsz neki fontos, ha ilyeneket ír, Egyébként szimplán mondd meg neki, hogy ami hallott, az csak pletyka, és még szűz vagy. Nem kell túlbonyolítani.
2011. aug. 11. 03:07
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Ez a srác nem rendes, hanem egy nyomorult tuskó. Olyan srác, aki egyáltalán nem figyelne oda rád, nem vigyázna rád!

Neked szerinted jólesne ha egy ilyen csak úgy felnyársalna téged? Egyáltalán hova sietsz 15 évesen?!

Tizenöt éves vagy az istenért is, nem kell lefeküdnöd senkivel, pláne nem egy ilyen fráterrel!

16/F

2011. aug. 11. 03:52
 5/17 anonim válasza:
87%
Nézd, annyi idősen, mint te, én is foggal-körömmel harcolnék a pasiért, bárki bármit mond. Elárulom neked, 15 évesen összefeküdtem volna bárkivel, csak hogy végre legyen már valakim, egy kapcsolat, mint "minden normális srácnak". Nagyon sok döntést bánok, amiket párkapcsolatokkal kapcsolatban hoztam. Szerencsére nekem az első szex olyan lánnyal volt, aki megérdemelte, és a mai napig is együtt vagyunk - ő azonban olyan volt, mint te, annyira vágyott a szeretetre (és nem ribanc volt, nem dugni akart, csak megfelelni a másiknak), hogy hagyta, hogy elvegye a szüzességét egy fasz, aki ráadásul erőszakos is volt vele, miközben az ő részéről végig szerelemről volt szó. Csak velem jött rá, hogy mennyire buta volt, és hogy mit hagyott ki azzal, hogy egy olyan srác kapta meg a szüzességét, aki nem is érdemelte meg. Ne legyél buta, kérlek szépen. Szex nélkül is annyira kedvelne szerinted? Akkor is aranyos srác lenne, ha azt mondanád, hogy ha összejöttök, utána három hónapig nem lehet semmi? Kérlek, gondolkozz el ezen. Egész életedben fekete folt lesz, ha arra kell visszaemlékezned, hogy csak kihasználtak és mielőtt még le tudtad volna törölni a vért a puncidról, már a srác ott sem volt.
2011. aug. 11. 04:24
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

De jó, legalább van még normális pasi a 16 éves korosztályban. :)

Kérdező!

Ne feküdj le vele, mert ez az emberi lény, tényleg egy tuskó. Ráérsz majd akkor elveszteni a szüzességed amikor megtalálod azt a személyt aki megérdemli, hogy megajándékozd ezzel a nagy kinccsel! Nem szabad elsietni a dolgot, mert később nagyon meg fogod bánni, ha most megteszed.

19L

2011. aug. 11. 04:29
 7/17 anonim ***** válasza:

egész életedben emlékezni fogsz arra, kivel vesztetted el és hogyan. Aki így áll, hozzá, mint a te barátod, akivel "kavarsz", ez ugye nem járás? azt megszívhatod. Türelmetlen és önző hozzáállás. Szerintem ennyi idősen várnod kellene még, ha tényleg össze is jöttök, még ne legyen téma a szex.

Én megbántam, hogy nem a férjemmel feküdtem le elsőnek, benne biztos nem csalódtam volna :S

2011. aug. 11. 06:56
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal, hogy azt mondta, hogy örül, hogy nem vagy szűz, csak húzni akar.... Mert tudja nagyon jól, hogy az vagy
2011. aug. 11. 07:27
 9/17 anonim ***** válasza:

érdekes h ma már minden tini csak a sexre tud gondolni mi az már az első randin dugni kell ????

mi van ha ez kimarad : tragédia ?

egyáltalán minek 14-16 évesen sexelni mikor agyilag még sehol nincsenek hozzá

mond meg neki és hagyd ott ennek a pasinak az esze a farkában van te meg csalódni fogsz egy nagyot

de ha ez kell neked h észre térj akkor csináld csak

2011. aug. 11. 08:06
 10/17 anonim válasza:

pletyka volt és szűz vagy

kérdezd meg h baja-e van ezzel és akk majd kiderül h kellesz-e a srácnak...

ha továbbra is keres, meg rendes akk igen és csak menőzni akart előtte

ha nem akk meg egy f...sz

2011. aug. 11. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!