Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Nyuszii. kérdése:

Hogyan mondjam el neki, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Kavarunk egy sráccal nagyon úgy néz ki, hogy összefogunk jönni. Egyik nap rámírt hogy hallotta hogy nem vagyok szűz és annyira jó hogy nem vagyok mert ő utálja a szűz lányokat mert nem bírja a vért meg a bénázást stb. és hogy most hogy ezt tudja már sokkal jobban akar engem. Mire észbe kaptam már le is lépett. Azóta többször beszéltünk, de egyszer sem tudtam neki elmondani. Most mit csináljak?:/// 15/L
2011. aug. 11. 02:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
kicsi lány! Lapát ez a fiú nem értékelne téged,ha neki nem fontos az hogy te hogy éled meg ezt vele nem is lenne jó önimádó csak a saját élvezetét hajtja ha van eszed gyorsan elfeljted és normális fiút is kaphatsz hidd el4
2011. aug. 11. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem kellenek szavak, legyél a tettek embere, tedd szét a lábad és mutogass xDD
2011. aug. 11. 15:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki sokat segített, azt hiszem tényleg inkább hagyom a srácot és a szexel is várok még pár évet minimum egy olyanra aki tényleg szeret is.:)
2011. aug. 11. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező írta 17:51-kor

Ez a legbölcsebb, amit tehetsz, később csak örülni fogsz ennek, hidd el.

2011. aug. 11. 18:43
 15/17 anonim válasza:
100%
figyelj ha a srác rendes, akkor megérti hogy te szűz vagy, és ez csak egy rossz pletyka hogy nem vagy szűz... ha ezért elhagy akkor egy b@lf@sz... nem is szeretett igazán...
2011. aug. 12. 04:32
 16/17 anonim ***** válasza:

"nem vagyok szűz."

így.

2011. aug. 12. 12:54
 17/17 Jane Porter válasza:
Hogy mondd el neki? Egy biztos..magyarul :D Ne is haragudj, 15 éves vagy, a srác úgy kihasználna mint a fene. Ne mondd már nekem, hogy az a legfontosabb hogy szűz vagy e vagy nem. Ha vele lennél először, tuti hogy nem vigyázna rád, aztán meg kitudja mi lenne, lehet hogy nem is lenne köztetek semmi komoly. Én nem értem manapság a lányoknál már miért nincs értéke a szüzességnek 16/L
2011. aug. 12. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!