Xoxo18 kérdése:
Hogyan mondjam el neki, hogy még szüz vagyok?
Figyelt kérdés
A barátommal már lassan egy hónapja vagyunk együtt.Én még szüz vagyok,és a barátnőm beszélt a barátommal és feljőtt az a téma,hogy hiányzik a barátomnak a szex.Nemtudom,hogy s mit tegyek.Én még félek.Nem vagyok felkészülve erre,legalábbis úgyérzem.S még ő se tudja,hogy szüz vagyok.Légyszives segitsetek. |17 éves Lány.|2011. máj. 15. 19:16
1/15 nielindi válasza:
1: miért a barátnőddel beszéli meg a szex témát, veled kellene, nem?!
2: simán, öszintén mondd el neki, h szüz vagy, és még nem vagy felkészülve rá.
2/15 anonim válasza:
Odaállsz elé, szemébe nézel és elmondod neki.Ha szeret megérti ,hogy még nem vagy felkészülve.
3/15 A kérdező kommentje:
hát igen csak ez még elég nehéz :P
2011. máj. 15. 19:23
4/15 anonim válasza:
Nem kell neki elmondani. Hagyd szépen hogy megdugjon, nem kell ellenkezni.
5/15 anonim válasza:
Jó mély kapcsolatotok lehet, ha ilyet nem tud rólad, és te se mered elmondani...
6/15 A kérdező kommentje:
mégcsak 3 hete vagyunk együtt mitakarsz,hogy mindent tudjon rólam? :))
2011. máj. 15. 19:28
7/15 anonim válasza:
Hát várjatok egy kicsit.Ha előjön a kérdéssel és nem vagy felkészülve mond meg bátran addig ne mi kell ezen filózni.
8/15 A kérdező kommentje:
hiába de erre lelkileg is fellkell hogy készüljek :P
2011. máj. 15. 19:33
9/15 anonim válasza:
szerintem nem baj, hogyha ezt pl tudja rólad mielőtt összejöttök.hol ismerkedtetek meg? és mióta ismertétek egymást ami után összejöttetek? amúgy meg szerintem simán megmondhatod neki mondjuk msnen h ha máshogy nem megy..h ha feljön témának a szex akkor mndod neki h mondjuk nem tudsz kedvenc pózt mondani,mert még szűz vagy.
10/15 A kérdező kommentje:
Úristen. -.-"
amugy meg egy bulin jőttünk őssze,és december óta ismerem
2011. máj. 15. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!