Xoxo18 kérdése:
Hogyan mondjam el neki, hogy még szüz vagyok?
Figyelt kérdés
A barátommal már lassan egy hónapja vagyunk együtt.Én még szüz vagyok,és a barátnőm beszélt a barátommal és feljőtt az a téma,hogy hiányzik a barátomnak a szex.Nemtudom,hogy s mit tegyek.Én még félek.Nem vagyok felkészülve erre,legalábbis úgyérzem.S még ő se tudja,hogy szüz vagyok.Légyszives segitsetek. |17 éves Lány.|2011. máj. 15. 19:16
11/15 anonim válasza:
szija én 17éves vagyok én is elején én is paráztam h jajj mi lesz nem merem elmondanni neki aztán elhivot sétálni és mondta h mi lenne ha náluk aludnák és ha lenne egy kis szex... én meg mondtam neki hogy okéé felőlem de én még szűz vagyok és ha nem baj egy picit még vránék megértette és azóta együtt vagyunk ;) 17L
12/15 anonim válasza:
Oh, bocsi, én azt hittem, hogy a "kapcsolat" úgy indult, hogy megismerkedtetek, rengeteget beszélgettetek, rájöttél, hogy milyen imádni való ember, meg hasonlók... Aztán összejöttetek.
Bocs, én tévedtem :D
13/15 A kérdező kommentje:
Nem nem :D Bulizni voltunk külőn külőn s aztán nekem megtetszett s a barátnőm odament hozzá s mondta h bejőn nekem ő s aztán ő utánna odajőtt hozzám s egész bulin hülyéskedtünk s minden,majd egyszercsak megcsókolt s aztán na :D
2011. máj. 15. 20:13
14/15 A kérdező kommentje:
régóta megakar engem szerezni,csak eleinte nekem nemjőtt ő be,de mostmár igen :D teljesült egyben a vágya is
2011. máj. 15. 20:15
15/15 anonim válasza:
Mond meg neki őszintén:" Figyelj én szűz vagyok, félek a dologtól" aztán majd csak válaszol rá valami jót. Ha szeret akkor nem nevet ki, és megérti ha nem szeret akkor ne erőltesd azt a kapcsolatot! sok sikert!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!