Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondjam el hogy már...

Hogyan mondjam el hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 1 hónapja járok együtt egy pasival ezt a szüleim is tudják ők ellenzik hogy 18 éves korom előtt szexeljek na mindegy szóval megtörtént a barátommal azért használtunk óvszert de most hogy mondjam el a szüleimnek hogy már nem vagyok szűz?
2009. júl. 21. 17:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy anyuka vagyok,de nem kértem soha a lányaimat,hogy elmondják a dolgokat!A nagyobbik 16,van barátja és nyitott szemmel járok,tehát tudom,hogy megtörtént a dolog!Kikötésem volt,hogy amig a suli nincsen befejezve,addig nem lehet bébi!De ha besikerül,akkor se fogok kétségbe esni!Szerintem nem kell mindenről beszámolót tartani,de bátran lehet segitséget kérni szerintem,ha jó az anya-lánya kapcsolat!Ha nem tudod elmondani,akkor ne mond el!!!

2009. júl. 23. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

én is 15 vagyok, ugyan még szűz, de anyával mindig megbeszélem a dolgaimat, szóval egyértelmű, hogy tudni fog róla, mert bizonyos dolgokban sokat tud majd segíteni.

a te esetedben szerintem nem feltétlenül kell elmondani a szüleidnek...megtörtént megtörtént. visszacsinálni már úgysem lehet. ha ellenzik a 18 alatt való szexet, akkor nagyon kiakadnának...

2009. júl. 25. 10:42
 13/17 anonim válasza:
98%

Én 14 Éves koromban vesztettem el a szüzességem ...nagyon megbántam ... Már csak azért is mert a mai napig hiányzik azz az este,és fiu és már a múlté az akkori barátom ...Amostani barátommal 2 éve vagyunk eggyütt és Anyum ugy tudja a mostani srác vette el ... vagyis csak gondolja... Nálam ugy derült ki h megtalálta a zsebemben a gumit :) Mert egy lánynális kell lennie ... De én mondok vmit .. Inkább célozgass mond el ..Jobb ez mintha azt kéne elmondanod hogy cigizel ..én tudom

16/L

2009. júl. 30. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

én se mondtam el anyukámnak mégis összeállt neki a kép

17 voltam a pasim 18

de elötte 3 évig jártunk és még ma is 1ütt vagyunk

21/L

2009. aug. 6. 15:25
 15/17 anonim válasza:
84%

Szerintem akkor monnd el ha rákérdez vagy valami de szerintem ha 1 hónapja jártok akkor még nem kéne..

mondjuk én nemtudom én 14/L vok és 7honap után tötént meg de nem bántam meg....=) de én nem mondtam el majd ha később megkérdezi akkor nem fogok hazudni

KIScsillag14

2009. okt. 28. 00:09
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Én is 15 voltam, amikor elvesztettem. Nem mondtam meg, rájött Anyukám. Utólag meg én jöttem rá, hogy lehet, hogy igaza volt, amikor azt mondta, hogy tök ráérek még. Nem volt valami jó azzal a sráccal, sőt, az utána következővel sem. De képzeld, amikor úgy 18 éves voltam, megismerkedtem egy olyan pasival, akibe totálisan belezúgtam. Már az első együttlétünk frenetikus volt. Szerintem beszéld meg anyukáddal, ha olyan a viszonyotok, de hidd el, egy anya csak jót akar a gyerekének!!!!

27/L két kislány anyukája:)

2009. nov. 10. 12:02
 17/17 anonim válasza:

Nekem is van barátom lassan 5 hónapja. Édesanyám azt mondta, legalább a fél évet várjuk meg, utána meg ésszel :)

16/L

2012. júl. 19. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!