Hogy mondjam el anyumnak hogy már nem vagyok szűz?
hát szerintem hiba volt ilyen korán elveszíteni, de inkább legyetek őszinték és vállaljátok a felelősséget, ha már azt megtudtátok tenni.. :/
legalább anyud feltud világosítani egy-két dologról, másrészről ha tud róla akkor ha baj van tud segíteni..
szerintem mond el és NE titkolózz...
17/L
Ez nem ilyen egyszerű. Ha az én anyám megtudja, tuti hogy megtudják az ő szülei. Abból pedig "háború" lesz mert nagyon szigorúak.:S
Amúgy az apám már tudja, de ő más tészta, mert megért engem, ő is 14 évesen vesztette el.
Ha apukád tudja, akkor nem feltétlenül kell anyukád orrára kötni. Ha bármi baj lenne, édesapád tud segíteni, hiszen felnőtt már...
Egyébként ha nektek jó volt, és úgy érzitek itt volt az ideje, akkor örüljetek hogy megtettétek, és ne hagyjátok, hogy bármilyen szigor beárnyékolja az örömöt.
Az én lányom 15 évesen veszítette el a szüzességét, itthon, és másnap meg is tudtam. Mindent megbeszéltünk. Nem igaz, hogy örülök neki... de jobb biztonságban tudni a saját gyermekemet.
Én 15 évesen veszítettem el. Fél évvel később mondtam el, anyukám nagyon haragudott. De nem azért, mert lefeküdtem valakivel, hanem mert fél évig titkoltam.
Szerintem mondd el, légy őszinte!
HA NEM örülne neki akkor sehogy.
Nekem anno anyám a naplómból olvasta el, mit műveltem az első barátommal, úgyis szörnyű volt,mivel nagyon konzervatív.Ma már tabu téma
Jöhet a bunkó vagyok és a lepontozás, akkor is ez a véleményem: Az ilyen kérdésekből látszik, hogy gyerek vagy még, nem csak Te, hanem mindenki, aki ennyi idősen veszti el a szüzességét. Annak ellenére, hogy a szexhez már felnőttnek érzed magad, rettegsz, hogy "jajj, megtudja anyu meg a nagyi, mi lesz most?" Ha le tudtál feküdni valakivel, ahhoz is felnőttnek kell lenned, hogy anyukád elé állj és tényként mondd el neki mi történt. Nekm kell mentegetőzni meg részletekbe menni, de 2 évig titkolni a legrosszabb ötlet. Az nemcsak gyávaság, de hazugság is.
Ha lányom lesz, nem az fog bántani, hogy gyerekként már nem szűz (bár nem fogok örülni neki), hanem hogy fél tőlem és nem bízik bennem annyira, hogy elmondja és hónapokig, évekig hazudik erről.
Na, lehet nyomni azt a lepontozót:)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!