Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el anyumnak hogy...

Hogy mondjam el anyumnak hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Csak 14 éves lány vagyok de, mindketten úgy éreztük hogy most már itt az ideje. A szüleink nem tudják, de van egy olyan érzésünk hogy ebből nagy balhé lenne :( Titkoljuk, és majd csak 16 évesen mondjuk el nekik?...
2009. jún. 28. 11:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet mindent a felgyorsult korra fogni. Oké, ma már nem 20-22 évesen veszti el a legtöbb fiatal a szüzességét (és a legkevesebb, aki a férjével), hanem 16-17 évesen, ez oké. (Vagyis nem annyira oké, de ez mindegy.) Na de 13-14? Akkor húsz év múlva már ciki lesz alsóban szűznek lenni?
2009. jún. 28. 14:50
 22/28 anonim ***** válasza:
14:50: jól látod, lassan már oviban is fognak...:S Én 17 éves vagyok, és szűz. és nem bánom hogy az vagyok! Egyáltalán nem ciki(szerintem) nem értem mért kell ennyire elsietni...
2009. jún. 28. 15:25
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem siettük el! 1 éve vagyunk együtt, és 1 év után mindketten akartuk, kívántuk egymást.
2009. jún. 28. 16:54
 24/28 A kérdező kommentje:
És mindenképpen védekezünk (gumival) Nem minden nap,sőt nem is heti 1x, hanem egy hónapban egyszer vagyunk úgy együtt.
2009. jún. 28. 17:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Én komolyan nem értem a szülőket. Lefeküdtetek, jó volt/nem volt jó, megbántad/nem bántad meg, de megtörtént. Ezen már nem lehet változtatni. Nem értem szülők mire fel mérgesek? Ha szobafogságra itélnek, megvernek, megvonják a zsebpénzed, kitagadnak akkor visszakapod a szüzességed? Nem. Hát akkor nem tom mit kell nekik ezen ennyit problémázni. Inkább örülnének hogy a gyerekük mindent megoszt velük és bízik bennünk de cserébe csak lebaszást kap az ember...
2009. jún. 28. 17:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Mondd el, vállald a tetteid következményeit, és amúgy sem szép dolog hazudni.
2009. jún. 28. 20:41
 27/28 anonim ***** válasza:
nem kell elmondani NE MOND EL
2009. júl. 15. 23:39
 28/28 KJUsul ***** válasza:

Attól függ hány éves a csávó. Ha 18 feletti, akkor csak meg akarta várni, amíg nem csukják le, te meg pont jó ürítő edény vagy neki.....

Akkor mindenképpen szólj! Ha annyi idős mint te, akkor más helyzet, ha úgy érzed nem értené meg inkább ne szólj. De ezt nagyon elb.sztátok, megmondom előre!

2017. jan. 22. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!