Elmondjam neki, hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
1hónapja vagyok együtt a párommal, eddig 3szor randiztunk és a következő hétvégét már együtt töltjük a lakásán kettesben. Ő is le szeretne feküdni Velem és Én is vele. Én azonban szűz vagyok. Ezt elmondjam neki? És ha igen, mikor? A szeretkezés előtt?
Én 21/L, Ő 28/F
2013. febr. 24. 22:35
11/13 anonim válasza:
23:17
minek azzal várni a mai világban. sz@rból akarnak ők is várat építeni. Majd ha összeomlik akkor itt sírnak.
12/13 anonim válasza:
utolsó :)))))))))))))))))))))))))
13/13 anonim válasza:
#11 Kicsit nyers volt, de ez az igazság. Milyen kapcsolat az, ahol bármelyik félben is ilyen kérdés felmerül? Mért nem lehet ezt őszintén elmondani? Nincs bizalom? Akkor mi értelme az egésznek? Komolyan ennyire nem képesek az emberek BESZÉLNI egymással? Miről beszélnek akkor? Egyáltalán kommunikálnak valamilyen módon is? Aztán mindenki csodálkozik, hogy miért mennek tönkre idő előtt a kapcsolatok. De furcsa is az egész: 3 randi (=1 hónap együttjárás?), és már a párod? Na mindegy. Nekem más fogalmaim vannak egy párkapcsolatról, mint itt sokan másoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!