Elmondjam neki, hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
1hónapja vagyok együtt a párommal, eddig 3szor randiztunk és a következő hétvégét már együtt töltjük a lakásán kettesben. Ő is le szeretne feküdni Velem és Én is vele. Én azonban szűz vagyok. Ezt elmondjam neki? És ha igen, mikor? A szeretkezés előtt?
Én 21/L, Ő 28/F
2013. febr. 24. 22:35
1/13 anonim válasza:
mondd meg neki, azt már rád bízom, hogy mikor. de szerintem meg fogja kérdezni
2/13 anonim válasza:
szerintem mond el neki,nem hiszem hogy ettől sok dolog változna,max jobban fog figyelni rád:)
3/13 anonim válasza:
Mondd el. Mikor beszélgettek hozd szóba.
4/13 anonim válasza:
mond el mindenképp mielőtt ágyba mentek
5/13 A kérdező kommentje:
Nem fogja megkérdezni. Eddig sem kérdezte és számára eléggé egyértelmű, hogy ilyen idősen voltam már férivel.
2013. febr. 24. 22:36
6/13 anonim válasza:
Jó, ha tudjátok egymás horoszkópját szex előtt.
7/13 anonim válasza:
4. randin lefekszel egy pasival?
Nem korai egy kicsit?
Aztán valószínű,hogy az lesz az utolsó randitok...
Amúgy még jóval előtte mond el neki.
8/13 anonim válasza:
Nem is értem, hogy merül fel benned a kérdés, hogy elmondd avagy sem. Amúgy, én biztos nem feküdnék le a 'párom'-mal 4. randin (jó, ez mondjuk a te dolgod, nem ítélem el, csak én nem tenném...). Attól pedig, hogy 21 éves vagy nem magától értetődő, hogy voltál már férfival, bár ha magabiztosan viselkednél vele eddig is, akkor abból következtethet arra, hogy valószínűleg nem vagy ártatlan. De most komolyan, inkább nem mondanád el neki? Nem is értem. Ennyire nem bízol benne? Eddig miről beszélgettetek, hogy ismerkedtetek, hogy ilyenről nem esett szó?
9/13 anonim válasza:
el. De 4. randin le akarsz vele feküdni? ... :S
10/13 anonim válasza:
mindenképp mondd el de szerintem is korai még az együtt lét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!