Elmondjam neki, hogy szűz voltam?
Figyelt kérdés
A mostani párom előtt, eddig egy komolyabb kapcsolatom volt. Mivel sosem voltam szerelmes, így azzal sem feküdtem le, csak orál szex volt. A mostani páromat viszont nagyon szeretem, így természetesen le is feküdtem vele. Neki azonban nem mondtam el, hogy előtte még senkivel sem szexeltem. Elmondjam neki így utána? Mit szólna hozzá? Ő 28/F, én 20/L2013. jan. 21. 22:41
3/9 anonim válasza:
Mégis mért nem lehet ezt elmondani?? Édes istenem...
4/9 anonim válasza:
ezt már ott elrontottad hogy nem mondtad el neki , nesze neked arrol hogy bizalom és hogy nincsenek titkok egymás elött ... ezek után nem fog benned bizni és hinni se fog neked , de lehet nem veszi fel ennyire komolyan de mond el neki ..
5/9 A kérdező kommentje:
Annyira természetes volt, hogy nem vagyok szűz, habár sosem mondtam neki, hogy bárkivel szexeltem volna. Mivel lett volna jobb ha előtte mondom el? Így utána elég valószínű, hogy rosszul reagálna?
2013. jan. 21. 23:26
6/9 anonim válasza:
én 19 voltam a barátom 18 egy hete voltunk együtt,mikor megtörtént nem beszéltünk róla,egyszerűen annyira kívántuk egymást,hogy szeretkeztünk,és csodálatos volt,később beszéltünk róla,hogy tulajdonképpen egymásnak adtuk a szüzességünket,nem volt ebből probléma,ma már a vőlegényem és 23 éves vagyok,szerintem mond el neki nyugodtan egy kapcsolatban az a jó ah mindent megbeszéltek
7/9 anonim válasza:
Szerintem is mondd el neki, bár lehet, hogy őt bántani fogja mert akkor "finomabban" bánt volna veled és lehet, hogy csalódna benned.. és így utólag rossz érzései lennének a dologgal kapcsolatban.. egyébként hogy nem vette észre, nem véreztél? Csak érdekel..
8/9 A kérdező kommentje:
Nem véreztem, szóval nem vette észre. Félek attól, hogy mit fog szólni hozzá, nem szeretném ha csalódna bennem.
2013. jan. 23. 19:53
9/9 anonim válasza:
Hát nem tudom. Te ismered, hogy bántaná-e a dolog így utólag vagy sem. Nekem tuti rosszul esne, bár én lány vagyok. Lehet, hogy kéne várni vele egy kicsit, mert még túl friss az élmény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!