Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azért hívott el, hogy lefeküdj...

Azért hívott el, hogy lefeküdjek vele? Mit csináljak majd, hogy ne legyek béna?

Figyelt kérdés

Jövő pénteken lesz az "évzáró" karácsonyi sulibál és úgy volt,hogy egyedül megyek,mert senki nem hívott el.Viszont ma elhívott az egyik osztálytársam és igazából évek óta szeretem(gimi előtt is oszt.társak voltunk),csak ő az az elkényeztetett,biciklis,gazdag szépfiú,én meg az átlagos lány,aki odavan érte az összes többi lánnyal együtt.

De jóban vagyunk,gyakran beszélünk,kis túlzással mondhatom,hogy haverok vagyunk.Néha meg úgy érzem,hogy többet érez,mint barátság.Szóval bonyolult...

De most elhívott és mondta,hogy mivel úgyis éjszaka van vége a bálnak,náluk alhatnék,mert nagy a házuk,észre sem vennék a szülei,hogy ott vagyok.Valószínű,hogy ő mást is tervez alváson kívül,de én totál tapasztalatlan vagyok,még nem is csókolóztam.Ő meg már több lánnyal is lefeküdt és félek,hogy béna leszek.

2012. dec. 13. 17:04
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Na, megkúrt már a hülyegyerek? Mert ha ő még nem akkor én megbaszlak ha akarod... 15/F
2013. ápr. 3. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!