Azért hívott el, hogy lefeküdjek vele? Mit csináljak majd, hogy ne legyek béna?
Jövő pénteken lesz az "évzáró" karácsonyi sulibál és úgy volt,hogy egyedül megyek,mert senki nem hívott el.Viszont ma elhívott az egyik osztálytársam és igazából évek óta szeretem(gimi előtt is oszt.társak voltunk),csak ő az az elkényeztetett,biciklis,gazdag szépfiú,én meg az átlagos lány,aki odavan érte az összes többi lánnyal együtt.
De jóban vagyunk,gyakran beszélünk,kis túlzással mondhatom,hogy haverok vagyunk.Néha meg úgy érzem,hogy többet érez,mint barátság.Szóval bonyolult...
De most elhívott és mondta,hogy mivel úgyis éjszaka van vége a bálnak,náluk alhatnék,mert nagy a házuk,észre sem vennék a szülei,hogy ott vagyok.Valószínű,hogy ő mást is tervez alváson kívül,de én totál tapasztalatlan vagyok,még nem is csókolóztam.Ő meg már több lánnyal is lefeküdt és félek,hogy béna leszek.
Attól, hogy te most úgy érzed, hogy mennyire szerelmes vagy belé, meg gyerek vagy hozzá, és csak ki fog használni. Egyértelmű, hogy mit akar, átláthatnád jobban is a helyzetet! Ha mást is akarna tőled, eddig is közeledett volna, nem rögtön azzal kezdené, hogy aludj nála! Te meg még gondolkodsz is rajta, hogy el is mész. Ne legyél kis naiv és buta, ne dőlj be neki!
Azért az még érdekelne, hogy a szüleid mit szólnak ehez?
Jó,ne vitatkozzunk azon,hogy mit érzek.Csak tisztában vagyok az érzéseimmel...
Anyáéknak pedig azt mondtam,hogy a legjobb barátnőm anyukája értünk jön majd,mikor vége a bálnak és náluk alszom.
Látom hiába adjuk itt neked jószándékkal a tanácsokat, te is csak egy buta tini vagy, aki holtbiztos a dolgában, és nem érdekli mások véleménye, mert nem helyeseltünk a dologhoz.
Nem is tudom, miért erőlködtem itt neked, amikor eleve már a kérdés is az volt, hogy mit csinálj, hogy ne legyél béna.
Szerinted ha annyira jó dolog, amit csinálsz, akkor miért is kellene hazudni a szüleidnek?
Majd próbálj meg nem teherbe esni, mert a szüleidnek így is fájni fog a szíve, ha ez kiderül, hogy 14 évesen hazudsz, ott alszol egy fiúnál, elveszted a szüzességed, akivel még csak nem is jársz, és az a legnagyobb problémád, hogy béna leszel.
Majd pár év múlva rájössz, hogy nem is volt ez olyan nagy szerelem, mint most hiszed, és hiába adtad magad oda neki, ettől még semmivel se jelentettél neki többet, mint bárki más. Csak megsúgom, hogyha akarna tőled valamit, eddig is udvarolt volna, nem csak az ágyába invitál be, mint ahogy ezt már leírtam. De erre lehet már pár hét múlva is rá fogsz jönni. Majd akkor meg azért fogsz itt jönni sírva. Mi szóltunk, figyelmeztettünk, nem érdekelt, ha ennyire biztos vagy a dolgodban, hát csinálj csak, amit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!