Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak, hogy elsőre is...

Mit csináljak, hogy elsőre is jó legyek az ágyban?

Figyelt kérdés
hogy csináljam?

2012. dec. 1. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Jön majd magától, ne aggódj emiatt.
2012. dec. 1. 21:59
 2/9 A kérdező kommentje:
*17/f
2012. dec. 1. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

az elsőt úgy szokták,hogy megvernek,leütnek egy stokival a cellatársaid,és az eszméletlen tested megdugja az egész zárka.

aztán hetente-kéthetente egyszer el kell menned slozira dugnod a zárka főnökkel.

előrehajolsz,széthúzod a farod és nem szorítod.

meg persze ha szopsz,akkor ne fogazz,mert kiverik az összeset.

2012. dec. 1. 22:07
 4/9 ekeke ***** válasza:
100%
Neked nincs ilyen feladatod, elsőre mindenkinek 3 perc alatt vége. Aki mást mond, beteges hazudozó. Ellenben érdemes nem azonnal betenni, hanem pár hétig-hónapig jól körbeszaglászni egymást, kitapasztalni a másikat. Ezzel már megtalálhatod a lány kedvenc területeit, megismerheted a vágyait, és ő is segíthet téged abban, hogy jó legyél a számára. De ne feledd, nem attól leszel férfi, ha szolgálod a nőt, hanem ha ő kér mindig téged újra és újra. Ezt elérni már nehezebb:) Szinte egyáltalán nem szabad megfelelni nekik:)
2012. dec. 1. 22:24
 5/9 A kérdező kommentje:
A Kedves Ember gondolom a tapasztalat beszél belőled xD
2012. dec. 1. 22:40
 6/9 AwsomeMIZ válasza:

ekeke

miért lenne hazugság... az egy dolog hogy 3 perc neked a csúcs volt másnak nembiztos hogy csak annyit bír.. nekem elsőre például félóránál több volt..

a kérdező meg ne aggódjon tényleg magától jön :) előtte egy kis petting sokat segít! :)

2012. dec. 2. 00:04
 7/9 anonim ***** válasza:
perdülj be az ágyba Mi viszi a fiút az ágyba? A perdület!
2013. júl. 9. 21:20
 8/9 A kérdező kommentje:
megvolt az első... vagy az óvszer miatt, vagy a fáradtság miatt, pontosan nemtudom mennyi ideig, kb másfél órának éreztem, de lehet, hogy csak fél óra volt, de nem tudtam elmenni... azóta szexeltem a barátnőmmel rengeteget, és nagyon gyors tempóban is kb 20 perc alatt mentem el... megizzadtam, mint a fene, de jó volt, ő is élvezte
2013. júl. 24. 02:39
 9/9 anonim ***** válasza:
gratula!:)
2013. júl. 24. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!