Egy szűz FIÚ mennyi idő után áll készen az elsőre?
Figyelt kérdés
Én már nem vagyok szűz (egy barátommal feküdtem le eddig), de a barátom még az (17 évesek vagyunk mindketten) és barátnője sem volt még. Elég félénk. :) Nyilván nem fogom erőltetni a szexet hiszen még teljesen tapasztalatlan, de úgy látom rajta, hogy még (1 hónapja járunk) a nyúlkálástól is tart kicsit...:)2012. nov. 29. 16:36
1/6 anonim válasza:
adj neki meg egy kis idot, ha csak biztatod, tolerans vagy ugyis kezdemenyezni fog.. ugy sem birja sokaig;) csak izgul, hogy csalodast fog okozni..beszeld meg vele, es az elsonel iranyitsd te:) hidd el segiteni fog
3/6 A kérdező kommentje:
köszi! (:
2012. nov. 29. 18:19
4/6 anonim válasza:
Sokat segít, ha őszintén beszélsz vele a dologról! Még tart saját magától is, hogy nehogy felsüljön, mivel tudja, hogy tapasztalatlan! Ha sikerül megnyugtatnod, hogy engedje el magát és ne törödöjön semmivel és engedje, hogy orálisan kielégítsed párszor, megnő az önbizalma és biztosan megváltozik majd!
5/6 anonim válasza:
megtörtént azóta? hogy csináltátok, hogy vetted rá?
hogy teljesített?
6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Azóta még mindig nem történt meg de nem is zavar. Még csak 3 hónaposak vagyunk, nem is akarom elsietni, az előző pasimmal is 4 hónap után feküdtem le. :)
2013. jan. 24. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!