Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azért hívott el, hogy lefeküdj...

Azért hívott el, hogy lefeküdjek vele? Mit csináljak majd, hogy ne legyek béna?

Figyelt kérdés

Jövő pénteken lesz az "évzáró" karácsonyi sulibál és úgy volt,hogy egyedül megyek,mert senki nem hívott el.Viszont ma elhívott az egyik osztálytársam és igazából évek óta szeretem(gimi előtt is oszt.társak voltunk),csak ő az az elkényeztetett,biciklis,gazdag szépfiú,én meg az átlagos lány,aki odavan érte az összes többi lánnyal együtt.

De jóban vagyunk,gyakran beszélünk,kis túlzással mondhatom,hogy haverok vagyunk.Néha meg úgy érzem,hogy többet érez,mint barátság.Szóval bonyolult...

De most elhívott és mondta,hogy mivel úgyis éjszaka van vége a bálnak,náluk alhatnék,mert nagy a házuk,észre sem vennék a szülei,hogy ott vagyok.Valószínű,hogy ő mást is tervez alváson kívül,de én totál tapasztalatlan vagyok,még nem is csókolóztam.Ő meg már több lánnyal is lefeküdt és félek,hogy béna leszek.

2012. dec. 13. 17:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak meg akar Húzni

Be Carefoul!

2012. dec. 13. 17:06
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Ne izguljál, ha nem tajparaszt, és tisztázod, hogy szűz vagy, akkor jó eséllyel nem lesznek kellemtelenségek. Annyit hozzátennék, hogy mielőtt vérmes remények ébrednének benned,. gondold át, hogy ő hosszabb távon gondolkodik-e, vagy csak él a kínálkozó lehetőséggel...
2012. dec. 13. 17:07
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha még csak nem is csókolóztál miért egy olyan pasival szeretnéd elveszíteni akinek csak egy strigula lennél?

Ha van egy kis eszed és szíved akkor ne csináld!!

L/18

2012. dec. 13. 17:07
 4/21 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ? amúgy nem ajánlom hogy most azonnal elveszítsd vele inkább maradjatok a csóknál meg max petting , azt is tudjátok élvezni és legalább kisül a dologból hogy hogyan érez irántad és hosszú távra gondolja e a dolgot vagy tényleg csak egy újjabb strigula lennél nála . menj el vele érezzétek jól magatokat és ha jót akarsz a saját lelki egészségednek akkor fogadd meg a tanácsomat :)
2012. dec. 13. 17:17
 5/21 A kérdező kommentje:
15 leszek januárban.
2012. dec. 13. 17:19
 6/21 anonim ***** válasza:

ja, hogy te le is akarnál feküdni vele? Szerintem ez irtó nagy butaság lenne! Pont vele akarnád elveszteni? Amikor nincs is köztetek semmi, nem is szereted, és ő se úgy áll hozzá, csak szeretne valakit lefektetni az évzáró után. Mondd meg neki, hogy nem tudsz nála aludni. Ha ezután is el akar hívni, menj el vele az évzáróra, de ne aludj nála, mert biztos, hogy csak meg akar...

Hidd el, csak egy lennél a sok közül, mégha neked nem ez lenne az első alkalom, akkor se ajánlanám, hogy aludj ott, nemhogy így!

2012. dec. 13. 17:21
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért már ne is haragudj 14 éves kislány vagy attól,hogy van melled meg menstruálsz még gyerek vagy pláne agyilag és lelkileg,eleve felelőtlenség lefeküdni valaki vele ebben a korban de úgy hogy csak osztálytársak vagytok,és tetszik neked nagy baromság,én azt ajánlom,max járjál vele csókolózzál a szexet halogasd 2-3-4 év múlvára,ha ez neki nem tetszik csak egy újabb dugás lettél volna semmi több.
2012. dec. 13. 17:23
 8/21 anonim ***** válasza:
csak most olvasom a kommented, hogy elküldtem a választ, ennyi idősen meg főleg nem!!! Még ha járnátok is óva intenélek még a szexuális kapcsolattól, nemhogy így! Legyen egy kis eszed! Bele ne menj!
2012. dec. 13. 17:23
 9/21 anonim ***** válasza:
*valakivel
2012. dec. 13. 17:24
 10/21 anonim ***** válasza:
20%
4. válaszoló vagyok . nyugodtan aludjál nála abból még nem lesz semmi bajod de KÉRLEK ne feküdj le vele mert csak magadnak ártanál vele , mondom csókolózzatok még a petting sem gond de azontúl tényleg semmit se és ha már ott lesztek nála és mondjuk megcsókol akkor kérdezd meg tőle hogy ő ezt a kapcsolatot hosszú távra gondolná vagy csak a pillanatnak él . vigyázz magadra és kérlek tényleg ne feküdj le vele de nyugodtan aludj náluk esetleg nézzetek meg valami filmet stb... mással is el lehet ütni az időt nyugi :) érezd jól magad és ha kérdésed lenne írj privátban nyugodtan :)) 17/L
2012. dec. 13. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!