Azért hívott el, hogy lefeküdjek vele? Mit csináljak majd, hogy ne legyek béna?
Jövő pénteken lesz az "évzáró" karácsonyi sulibál és úgy volt,hogy egyedül megyek,mert senki nem hívott el.Viszont ma elhívott az egyik osztálytársam és igazából évek óta szeretem(gimi előtt is oszt.társak voltunk),csak ő az az elkényeztetett,biciklis,gazdag szépfiú,én meg az átlagos lány,aki odavan érte az összes többi lánnyal együtt.
De jóban vagyunk,gyakran beszélünk,kis túlzással mondhatom,hogy haverok vagyunk.Néha meg úgy érzem,hogy többet érez,mint barátság.Szóval bonyolult...
De most elhívott és mondta,hogy mivel úgyis éjszaka van vége a bálnak,náluk alhatnék,mert nagy a házuk,észre sem vennék a szülei,hogy ott vagyok.Valószínű,hogy ő mást is tervez alváson kívül,de én totál tapasztalatlan vagyok,még nem is csókolóztam.Ő meg már több lánnyal is lefeküdt és félek,hogy béna leszek.
Csak meg akar Húzni
Be Carefoul!
Ha még csak nem is csókolóztál miért egy olyan pasival szeretnéd elveszíteni akinek csak egy strigula lennél?
Ha van egy kis eszed és szíved akkor ne csináld!!
L/18
ja, hogy te le is akarnál feküdni vele? Szerintem ez irtó nagy butaság lenne! Pont vele akarnád elveszteni? Amikor nincs is köztetek semmi, nem is szereted, és ő se úgy áll hozzá, csak szeretne valakit lefektetni az évzáró után. Mondd meg neki, hogy nem tudsz nála aludni. Ha ezután is el akar hívni, menj el vele az évzáróra, de ne aludj nála, mert biztos, hogy csak meg akar...
Hidd el, csak egy lennél a sok közül, mégha neked nem ez lenne az első alkalom, akkor se ajánlanám, hogy aludj ott, nemhogy így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!