Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 év feletti szűz fiúknak...

25 év feletti szűz fiúknak már csak a k. rvázás jut?

Figyelt kérdés
Én kezdem azt gondolni már csak, ez maradt nekem, és a hozzám hasonlóknak.
2012. dec. 7. 19:58
 1/5 anonim válasza:
Szemelyes tapasztalotbol mondom h nem,a hiba gyokere ott keresendo hogy miert nem volt meg olyan kapcsolatod amiben eljutottatok volna sexig??Merthogy ez minden kapcsolatban beszamithato idon belul bekovetkezik.
2012. dec. 7. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Igen, mert aki 25 felett szűz, az csúnya, márpedig csúnya sráccal valszeg soha senki nem fog ingyen szexelni.
2012. dec. 7. 20:27
 3/5 anonim válasza:
82%
Gondolom te is alacsony, csúnya srác vagy, mert akkor üdv a klubban. Mi sosem fogunk kelleni a lányoknak, én is megyek majd prostizni. Bár a legrosszabb, hogy sosem fogom megtapasztalni azt, amit a szerelmes párok és beleőrülök a fájdalomba, hogy engem egy lány sem fog sosem úgy szeretni, mint azokat a srácokat. :'(
2012. dec. 7. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Borzasztó egy érzés ez, amit mások meg se érthetnek mert csak úgy az ölükbe esik ez az egész.

Én is alacsony vagyok és nem nézek ki túl jól valószínűleg mert nem érdeklődnek utánam a lányok.

Ez van nem lehet mit tenni.

2012. dec. 9. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Valaki elhidegül a szextől. Velem ez történt. 21 évesen semmi nem történt még velem és nem is fog, de igazából már szerencsére kezd hidegen hagyni a dolog. Persze belátom, hogy nem kicsit én tehetek a dologról. Másra fordítom a figyelmemet már. Az pedig tuti, hogy szexre sose költenék pénzt.
2012. dec. 10. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!