20 feletti szűz lányok, miért vagytok még azok?
Egy baráti beszélgetésen merült fel úgy mellékesen a téma, mondtam, hogy utánakérdezek majd itt a fórumon.
Ha babap-ncitok van, szőrtelenítitek? Vagy úgy hagyjátok, ahogy van, hisz senki sem látta/látja?
Neked ehhez még is mi közöd?
Azért szüzek mert még nem szexeltek.
A puncijukra meg le legyél már kíváncsi...
Én nem látok összefüggést a szexuális élet és szőrtelenség között. Ez beállítottság kérdése.
Valaki nagyon meg akar felelni a társadalmi elvárásoknak és az szűzen is szőrtelenít. Sőt olyan nővel is találkoztam itt gyk-n aki azt gondolta, hogy a szőrtelen teste miatt tekintik nőnek. (???)
De van akit nagyon nem érdekel ez a téma, az akkor is szőrös marad, ha rendszeres nemi életet él.
Elenyésző százalékban van az, hogy valaki csak a pasi miatt szőrtelenít. Valaki vagy ilyen hóbortos vagy nem.
Egy baráti beszélgetésen merült fel úgy mellékesen a téma?? :D Mi is hasonlókról beszélgetünk végülis a barátaimmal, csak úgy mellékesen néha.
Amúgy nem találtam még meg a megfelelő partnert(nem, nem szőke herceg kell, csak akik tetszettek, őket nem érdekeltem és fordítva). Amúgy pedig szőrtelenítek általában, néha kicsit megnő, nem a társadalom elvárásai miatt teszem, hanem mert így kényelmes. :)
21L
1. A puncijukhoz semmi közöd. :)
2. Nem minden fiatal lány b@szatja szét magát már 13-15 éves fejjel. :)
mert ők még nem dobták el az első adódó alkalommal, nem égnek ki, és annak fogják odaadni, akit tényleg megillet, remélhetőleg.
na és akinek nincs komoly kapcsolata és nem szűz, az miért nem az? ez a kérdés sokkal inkább jogos lenne! miért nem ezt kérdezik? ez inkább a ciki, nem pedig az ha vki nem veszítette el úgy h nincs még komoly kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!