Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, akiknek volt barátnőtök,...

Fiúk, akiknek volt barátnőtök, de már nem volt szűz, vágytok arra, hogy elvegyétek egy lány ártatlanságát?

Figyelt kérdés
anno, mikor összejöttünk volt barátnőmmel, nem zavart a dolog, de most már nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet egy lánnyal az első alkalom...milyen érzés lehetne számára
2012. márc. 7. 00:35
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Nem vágyom. Az első egyébként is szar.
2012. márc. 7. 00:59
 2/5 tetro ***** válasza:
41%
nincs semmi különös. lelkileg persze, egymásnak elsők vagytok, az egy nagyon jó élmény, de a szex valójában ettől még csak szerencsétlenkedés lesz. voltam szűz lánnyal, de igazából nem vágyom rá, hogy újra legyek. de igazából nem is érdekel, nincs ennek olyan nagy jelentősége.
2012. márc. 7. 01:48
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Isten mentsen meg a szűz nőktöl ...
2012. márc. 7. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Én is így vagyok. Nálunk én voltam a szűz, barátnőm már nem. Valahogy jobban vagytam volna rá, ha ő is az lett volna. Első közös élmény, vagy mi. Meg úgy teljesen egymáséi lettünk volna. Így egy kicsit olyan érzés, mintha egy kis része hiányozna, másnál hagyta volna. Érdekel milyen lehet szűz lánnyal. Szerintem jó érzés, hogy tudom, hogy velem van először a lány, nekem adja oda magát először. Nagyon szeretném átélni.
2012. márc. 7. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
35%
Elvettem már lány szüzességét, nem izgat a dolog. Annyiban jó, hogy nincs viszonyítási alapja és te lehet számára A FÉRFI. Magyarán könnyű megtartani.
2012. márc. 7. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!