Pasik,20 év feletti szűz lánynak adnátok esélyt?
Én igen! Mivel én magam is szűz vagyok. Külön örülnék,ha egy szűz lánnyal veszíthetném el,mert így együtt merülnénk el a szex rejtelmeiben. Mindketten lazák lennénk,és élveznénk is,mert nem éreznénk cikinek,ha a másik is az.
Egyébként meg a csávó,egy pcs volt,már ne is haragudj,a szüzesség magánügy,sztem tökmind1,h most szűz e az illető vagy sem,ez csak egy hülye kifogás volt a részéről,örülj neki,h megszabadultál tőle!
Azért nem mindenféle 20 év feletti lánynak adnék esélyt. Például egy nálam idősebb lánynak azért nem adnék esélyt, soha nem vonzódtam nálam idősebb lányokhoz.
21F
egyáltalán nem gond.
ha szeretem és tartós kapcsolatot szeretnék, akkor nem érdekel, hogy hányan voltak előttem.
Ha egy lány szűz nem nagy baj, inkább erény.
Ha egy pasas marad szűz 20 éven túl, azt gáznak szokták tekinteni, mert a többség úgy gondolja, hogy azért maradt szűz, mert egy idióta.
Ezt a kerdest miert kell minden heten feltenni?
Nem, nem baj h szuz vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!