Ti mit gondoltok a szexualitásról? 16 éves leszek korai lenne egy ennyi idős lánynak? A barátommal már 1 és fél éve vagyunk együtt eléggé ismerjük egymást testileg/lelkileg tudjuk mi okoz egymásnak örömet és orgazmust.
Egyetértek az 1# hozzászólóval.
Gondolom még nem akartok gyereket. Védekezzetek a nem kívánt terhesség ellen.
Nem kortól számít!
Akkor fekszetek le egymással amikor azt érzed hogy készen állsz rá.:) Sokan már 14 évesen elvesztik a szűzességüket és ha védekeznek(ilyen korba csak óvszerrel szabad) nincs semmi bajuk.Szóval ha szerinted készen állsz rá akkor, mehet a menet.:)
Utolsó Kommentáló!
Én is 15 éves koromba feküdtem le a barátommal, akkor már majdnem 3 éve voltunk együtt. Most már lassan 6 éve tart a kapcsolatunk. Nekem már 14 éves koromba mondták hogy sokkal érettebb vagyok, nem csak testileg de lelkileg is. Sok mindenen kellett keresztül mennem, így hamar fel kellett nőnöm. Nem voltam még discoba, nem voltam még részeg egyszer sem, és ő az első férfi akivel lefeküdtem.
Lehet neki is sok mindenen kellett keresztül mennie, és már lelkileg sem 16 éves. Elsőre nem szabad ítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!