19 éves vagyok és még szűz, viszont a barátom már szeretné ha lefeküdnék vele. Egyáltalán nem erőltet semmit, viszont így azt hiszi h nem bízom benne annyira h nekiadjam magam. Szerintetek mit csináljak?
Két hónapig semmi akciót? Ráadásul már nem 13 vagy.
Én biztos dobtalak volna egy hónap után.
Ne azért feküdj le vele, mert ő erőlteti.
Egyáltalán ha nem érzel semmi késztetést rá, nem kívánod őt, akkor semmiképp sem ő az igazi. Szerintem ne várd meg, hogy ő szakítson veled.
A húgom volt így, 1 évig járt egy fiúval, aki végül megunta, és szakított vele. Anyám mindenféle szemét ku.rafinak elmondta, mert hogy csak arra kell neki egy nő! Hát, könyörgöm, 19 évesen 1 évet várni egy nőre, ha addig nem akarta, már nem is fogja. Valóban, a húgom meg is mondta, hogy kedvelte őt, de nem kívánta. A következő pasijával 1 hónap után lefeküdt. Szóval neked kéne önvizsgálatot tartanod.
"A szűz lányokra 1-2 évet várni szoktak. Ha ezt nem képes megérteni, hogy mehet a p.csába!"
Várjon rájuk a halál! Egy hónapot nem várok senkire, nem még éveket. Ha a csaj érettnek hiszi magát egy kapcsolatra, akkor vegye tudomásul, hogy a szex nagyon fontos része és nem valami felbecsülhetetlen értékű jutalom, amit ki kell érdemelni. Ha erre nem képes, akkor semmi baj, menjen vissza babázni. Vagy te úgy képzelted, hogy majd a két szép szemedért veled maradok, kézen fogva sétálunk két évig, semmi szex, miközben te minden szart elvársz tőlem? Ez most komoly.
Az ilyen éretlen kis szűzk.rvák mehetnek a f.szba. De utálom őket. Jobban, mint az ótvar ribancokat. Azokkal legalább őszinte lehet az ember és azt kapja, amit lát.
Azért ez az utolsó két válasz elég durva, semmiképp se hallgass rájuk, szánalmasak az ilyen férfiak.
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha szeret, akkor vár rád. Persze nem éveket, hiszen az valóban igaz, hogy egy felnőtt párkapcsolatnak része a szex. Viszont azt megértheti, hogy egy szűz lánynak több idő kell.
De ha nem kívánod őt, akkor ne hitegesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!