A barátom kidobott mert szerinte hazudtam, hogy szűz vagyok. Mit tegyek? (kérdés kifejtve alul. )
Figyelt kérdés
19 éves elmúltam a nyáron. 14 éves koromtól 18ig szerelmes voltam egy férfibe aki idősebb nálam 10 évvel. Senki nem jöhetett szóba csak ő évekig. Neki a korkülönbség miatt nem kellettem, aztán barátnője is lett. 18évesen már beletörődtem, nem járok azokra a helyekre ahol ő szokott lenni. Úgy döntöttem újra kezdem az életem. 1 évig nem volt senki aki érdekelt volna, aztán az utamba keveredett egy Ádám nevű jelenleg 23 éves fiú. Összejöttünk 2012.Szeptember 24-én. Nagyon jól elvoltunk, én nagyon megszerettem és elmondása szerint ő is. Tegnap előtt, azaz pénteken úgy volt ohgy ott alszom náluk, ő leakart feküdni velem, én sem lettem volna ellene. Mielőtt oda került volna a sor én elmondtam neki hogy még nem voltam senkivel.. Erre ő hirtelen hangnemet váltott, hogy ne nézzem hülyének 19 éves vagyok, és ő ezt nem veszi be lehet hogy más igen. Megpróbáltam neki elmondani a dolgokat, de nem érdekelte csak a magáét hajtogatta, nekem ez rosszul esett, és eljöttem tőlük még az este folyamán. A buszon ülve kaptam egy smst, hogy vége, nem akar olyannal lenni aki hülyének nézi. Azóta nem veszi fel ha hívom, letiltott facebookról is. Most mit tegyek? ÉN tudom hogy eléggé hihetetlen hisz a legtöbb lányért nem kell küzdeni, már 13 évesen jártasak a dolgokban. Mindenki így fog lereagálni a korom miatt? Bár ne mondtam volna el neki. 19L2012. nov. 19. 00:01
22/22 anonim válasza:
egyetértek a 19/21-essel :) Valószínű hogy tényleg nem tudod mi a szerelem
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!