A barátom kidobott mert szerinte hazudtam, hogy szűz vagyok. Mit tegyek? (kérdés kifejtve alul. )
na én bármit megadnék azért, hogy életem első alkalma egy szűz lánnyal legyen. Én is szűz vagyok, 19 éves fiú, és a barátnőm előttem már 3 pasival is lefeküdt. Engem ez frusztrál, mert tudom, hogy ha oda jutunk, akkor ő majd másokhoz fog hasonlítgatni, az expasijai fognak a fejében járni, hozzájuk fogja mérni az én teljesítményemet.
Szerintem a szüzesség érték, nem kell azt elherdálni, megéri várni mindig minden esetben.
És az, hogy a barátod amiatt szakított mert szűz vagy, hát szerintem örülhetsz, hogy megszabadultál ettől a sráctól!
biztosan fogsz majd találni olyat, akinek ez nem teher lesz, hanem örülni fog.
ja és ez egy jó kép: [link]
Ez a hülye idiótát. Figyelj hagyd a francba. A gyerek nem tudom mit képzel magáról. Ilyenekkel még csak beszélni sem szabad. Jobbat érdemelsz hidd el. Keress olyat aki meg becsül és nem mond hazugnak téged. Tudom hogy nehéz de lehetséges hidd el nekem.
21/F
tejóég, hagyd is ezt a pasit. Láthatóan nem értékel, bízik benned... ha azt gondolja, hogy ilyen lényeges dologban hazudsz neki, akkor más egyébben se fog hinni neked és meg se fog hallgatni csak a saját feje után fog menni..
19 évesen azért nem olyan hihetetlen dolog h még szűz valaki.. én is vártam 22 éves koromig ebben és azzal történt meg akit szívből szerettem és viszont.
Ez egy elég hülye helyzet és nem igazán van jó megoldás.
Nem akarom a barátodat védeni, mivel nem érdemelted meg, hogy ezt tegye veled. Lehet, hogy verték már át, lehet mindenféle hülyeséggel telebeszélték a fejét, vagy a neten szedte össze a hülyeségét.
Nem annyira ritka a 19 éves szűzlány, mint amennyire ő gondolja.
Majd egyszer rájön milyen buta volt, de nem érdemli meg, hogy tovább foglalkozz vele.
Most egy darabig az esti programod valószínűleg az lesz, hogy álomba sírod magad, aztán lassan jobb lesz. A következő pasi remélhetőleg értelmesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!