A barátnőm 19 éves. Még szűz. Három hete járunk. Nem tudom hogy vegyem rá hogy szeretkezzen velem. Szerinte még korai. Mit tegyek?
várjál!
Szerinted eddig nem sürgette 19 év alatt, akkor most 3hét után odadobja magát neked a két szép szemedért?
Ha 19 évesen még szűz, meg egyébként is 3 hét az tényleg nagyon korai. Még ne akard rávenni sehogy...várj egy-két hónapot. Ne azt lássa, hogy csak azt akarod tőle, főleg, hogy neki ez lenne az első...Szerintem 3-4hónap a minimum...
20/L
Állj máááár le :D
Én még 3 hónaposan sem gondoltam erre, nemhogy 3 hetesen :D
utolsó válaszoló:
jó nagy paraszt vagy b*zmeg..attól mért szűzk*rva valaki,ha várja a megfelelő partnert? és nem dobja magát oda mindenkinek?
1. Gondolom magadra vetted, megértem
2. Nem mindenki az.
3. Szerinted nem szűz kurv.aság, mikor egy lányra 3-4 hónapot kell várni, hogy miss hungary készen legyen a szexre? Persze, ha a pasi nem úgy csinálja ahogy neked jó ,akkor már egyből, ááááá, szakítok vele, hülye paraszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!